Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Cumhurbaşkanı Adayım

  • Recep Tayyip Erdoğan

    Votes: 0 0.0%
  • Muharrem İnce

    Votes: 1 7.1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Votes: 9 64.3%
  • Sinan Oğan

    Votes: 4 28.6%

  • Total voters
    14
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Pentagram said:
Erozbey said:
Pentagram said:
Çok doğru, Selo ve HDP Türkiye için çok büyük bir şans ama kimse Kürt siyasi hareketini legal bir zemine çekmek istemiyor. Kürt siyasi hareketinin Öcalan dangalağı ve dağ kadrosunun tekelinde olması devletin hoşuna gidiyor ama artık Demirtaş gerçeği var. Kimse Apo ne diyor umursamaz artık çürüsün gitsin.

Doğru, aponun heykelini dikeceğiz diyen birisi çok büyük bir şans.  :lol:
Gidip Apo dangalağın tekidir, onun saltanatını yıkıp lider olacağım ve siyaseti legal zeminde yürüteceğim demeliydi aynen güce gelir gelmez. :dd

Çok yabancı örneğe gerek yok Milli Mücadele döneminde Atatürk de benzer taktiklerde bulunmuştu, hilafet ve padişah destekçisi gibi görünüyordu.
Bak bu doğru. Kürtlerin legal bir siyasi harekete sahip olması kimsenin işine gelmez. Türklerin işine gelmez çünkü cumhuriyetin ilk yıllarında kahramanlaşmış idareciler Kürt kimliğini yok etmeye çalışırken, devlet ideolojisi bu iken bugünkü insanlar da o kahramanlarını takip etmek isteyecek. Türk halkının geneli dogmatiktir, ben hiçbir Atatürkçünün, Atatürk hakkında negatif eleştiri yapdığını görmedim(Elbet vardır, ama nadir). O yüzden sindirmek ve asimile etmek istediğin bir milletin bir hareketinin olmasına izin vermezsin. Burada Eroz sadece bir sembol. Türk halkının genelini temsil ediyor. Selo olmasın başka biri olsun, heykel dikecez falan da demesin ne Eroz ne de diğerleri memnun olmayacaktır. İstenen şey Kürt diye birşeyin olmaması ise "Kürt siyasi hareketi" katiyen olmamalıdır.

Öte yandan Abd, Cia, Pkk, Türk derin devleti gibi dış güdümlü yapılanmalarda zaten bunu hiç istemez. Kürtleri tampon olarak kullanmak ve kaotik bir şekilde bırakmak temel stratejileri. Amerikan güdümlü ağa Barzani uyduruk bir referandum yaptı halkının gözünü boyamak için, kimse destek çıkmadı mesela.
 
Buraya yazmayacağım da eğer twitterda gördüklerim doğruysa.

giphy.gif
 
az evvel yeni uyanıp yukarıdaki iletiyi attım. ilk iş a haberi açtım ve höğk diye kaldım. sonra fox'u açtım ve şuan hala onu izliyorum, orgazmımla beraber.
 
Hayırlı olsun! Harbi mutluyuz, bu fark aslında çok şey anlatıyor. Ancak bu işin başlangıcı, İmamoğlu’nun önünde büyük zorluklar olacak ancak aşacağına inancım tam!
 
Hakan Balamir said:
Cioss Julius U.X. said:
Var mı ülkenin genelinin izlediği bir TV yayını?
A haber :smile:
Şimdi baktım sanki Rusya bize girmiş Sivasa kadar almış gibi asık suratları Zuahahaha. :lol:

777k fark, %54-%45 vay be. Oy sayılarından ağır belli oluyor Binali verenlerin bir kısmı dönüş yapmış çok şükür.
 
AK Parti de artık son zamanlarını yaşıyor çünkü. Adam kalıp kalmaması bir şey ifade etmiyor.

Forumdaki AK Partililer biraz gün yüzüne çıksanıza :lol:
 
Back
Top Bottom