Nations Cup | Milletler Kupası

Users who are viewing this thread

Merhabalar;

Zamanında nice kavgaların olduğu bir çok şeyin yaşandığı bu ortamda bakıyorumda şimdi takım çıkartamıyor gibiyiz wfas ekipleri.

Herneyse Serkan'la yapmıştık zamanında ve Türkiye Şampiyon olmuştu 2012 senesindeydi yanlış değilsem

Ben aday olabilirim. oylama yapılacksa eğer ama herkes tarafından oylanmalı bu Ben varım eğer düşünenler olursa haber bekliyorum.
Bannerlord öncesi son görevlerimizi yapalım ne dersiniz arkadaşlar ?
 
Benim katıldığım oylamada rekabet olmaz ki  :cool:

Şaka bir yana eğer organizasyon gerçekleşebilecekse bizden de bir takım çıkması iyi olur.Bayadır oyun topluluğuyla iletişimde olmadığım için bilmiyorum kimlar aktif kimler değil ama en azından 10 kişilik bir takım çıkacaktır herhalde.Eğer çıkmıyorsa ben de oynarım.
 
ZonaPellusida said:
Çocuk. Yeter trolledin su konuyu çık.
200.jpg
 
ZonaPellusida said:
Çocuk. Yeter trolledin su konuyu çık.
Sen kime çocuk diyosun ya. Ulan millete bak. Trollediğim falan yok konuyu benim yapım böyle böyle konuşuyorum.


Edit:Eğer suqlat a diyosan kusura bakma bana dedin sandım.
 
Wfasa yıllarımı verdim eğer milli takım kurulması gibi bir amacımız varsa tsde bir araya gelip liderimizi orada seçmemizden yanayım. Artık eskisi kadar oynayan yok herkes herkesi tanıyor. Kimin hangi classta ve nelerde başarılı olduğu ortada. Böyle bir uygulama yapılacaksa herkes objektif yaklaşmalı. Demek istediğim 2. milli takım turnuvasındaki gibi liderler sadece kendi taraflarını davet edip karşı tarafa posta koymasın. Milli takımdan söz ediyoruz public bir klandan değil. Kavga dövüş olmadan adam gibi kararların alınmasından yanayım. Lider sadece bir kesimin değil herkesin sıcak baktığı bir kişi olmalı. Bir diğer önerim de adaylardan oluşan steam grubunun kurulup antremanlara hemen başlanması çünkü herkes paslı ve antreman gerekli.
 
zamanında milli takımda oynamış bi oyuncu olarak şu an milli takımı yönetecek bir şahıs görmüyorum. takımın kurulmaması taraftarıyım.
 
şimdi millet domates fırlatmaya falan başlayacak =(( önemli olan takımı kurmak değil adam gibi iş yapmak zaten. ben de öyle bir şeyin başarılacağını düşünmüyorum.
 
koyan koysun, seçilen kişi önemli zaten. düzgün kadro da çıkmadığı sürece ben takımın kurulmamasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum
 
Back
Top Bottom