Hollywood Hack - Ünlülerin özel resimleri internete düştü !

Users who are viewing this thread

https://eksisozluk.com/31-agustos-2014-hollywood-hack-saldirisi--4527560?a=popular

Hollywood'daki bir çok ünlünün Icloud'da ki resimleri hacklendi. Kate upton ve Jennifer lawrence gibi ünlülerin özel resimleri, ''nude'' leri internete düştü. Linklere sahip değilim, paylaşmam foruma uygun da değil. Araştırarak bulabilirsiniz.

İddaa'ya göre ünlü listesi şu :

VLhdNVe.png

Ekşisözlükte ünlülerin kendi başlıklarına atıyorlar genelde resimleri. Reddit'te de var.

Çok ilginç şeyler var.. Baya konuşulacak bu.
 
Bu gece boyunca tüm dünyadan milyonlarca erkek her şeyi bir kenara bırakıp aynı anda otuz bir çekti. Yıllardır tüm dünyanın kenetlendiği nadir olaylardan biri yaşandı bu gece. Teşekkürler Jennifer, Kate, Kaley, Victoria, Kristen, 4chan, reddit, ve nicesi.
 
Kimse kusura bakmasın ama çok gereksiz ve boş resimler. Kate Upton'unkiler haricinde bir tane bile adam akıllı manken yok. Neden özel resim olduğu belli çirkin fotolarını sürmemişler piyasaya :lol:
 
Aynen :grin: Ama yinede bazıları kendilerini utandıracak cinsten, biraz rencide olsunlar az o fotoğraflar nedir ya.

İnci sözlük kaynıyor bu arada. :grin:
 
Bu hack olayı insanların ne kadar gerizekalı olduğunu da ortaya çıkardı, ulan internete öyle resimler yükleyince kimse erişemez nasıl sanırsın lan? Bi' de bunların ''delete'' tuşuna basıp ''kurtulduk ehuhehe'' leri var :mrgreen:
 
colombos`un söylediği gibi, bu fotoğrafların çoğu bizi heyecanlandıracak fotoğraflardan ziyade onların utanması gereken fotoğraflar, bazılarının neden çekildiğini bile anlayamadım, iğrenç ve anlaması güç.

Salaklar iCloud`a yüklemiş bir de
 
"Özelden paylaşılmayacak kadar değersiz"
Pagan​
Zaten ekşi sözlükte çoğu ünlünün entry'sinde yazıyor,bence bunlar hep snapchat yüzünden.
 
jennifer lawrence beni çok şaşırttı doğrusu çok masum gözüküyordun  yazıklar olsun  :cry:  :cry:
 
Bu işin arkasında başka bir iş var beyler. Demedi demeyin yakında çıkar kokusu.

Ekşide gördüm

fotoğrafları ortaya çıkan ünlüler için pek de üzülmediğim siber saldırı. bu insanlar ve hollywood yıllardır bize bu seks manyağı popüler kültürü satmıyor mu? o kızların hemen hepsi dekolteleriyle, tangalarıyla, vücut hatlarıyla, medyaya sundukları özel hayatları, şovlarıyla, bu kadar ünlüler. zekaları ve kişiliklerinin ne halde olduğunu fotoğraflardan görülüyor zaten. ve bu sattığın saçma sapan kültürün işte sen de bir parçasısın ve bu kültür seni de beni de yakaladığı yerde .... peşinde. ama malesef başta seni çünkü sen daha çok merak uyandırıyorsun hatta bu yarattığın merak sayesinde milyonlar kazanıyorsun. bu yüzden sen şikayet etme, ahlaktan, etikten bahsetme, bu sizin kültürünüz, siz yarattınız, kaymağını da şu zamana kadar çok güzel yediniz muhtemelen daha da yiyeceksiniz.
 
Back
Top Bottom