Astral Seyahat

Astral Seyahat Yapılabilir Mi?

  • Evet yapılabilir.

    Votes: 8 24.2%
  • Hayır yapılamaz hikayeden ibarettir.

    Votes: 10 30.3%
  • Ölçmedim ki.

    Votes: 9 27.3%
  • Bilimselliği yoktur ve kanıtlanamaz.

    Votes: 6 18.2%

  • Total voters
    33

Users who are viewing this thread

Yok bilim dünyasınca somut kanıtları yoksa ben zaten inanmam, bilim çevrelerinin de sözdebilim dediği bir gerçek parapsikolojiye. Yani inanmıyorum, videosunu izlesem bile inanacağımı zannetmiyorum, çok kolay bir oyun olabilir. Tek gerçek kanıt pozitif kanıtlardır.
 
Hocam buna nasıl inanmamızı bekliyorsun ya  :lol: Okurken aklıma hep yutupdaki cin çıkarma videoları gelip durdu vallahi  :lol:





edit: anlatım bozukluğu
 
Sende haklısın 2 dakikalık araştırma sonucu vikipedia bak sözde bilim de . Dünyada tıb okullarında yüzlerce Türkiyede 2 ünivde kürsüsü olmasına rağmen. Ne diyim google gençliği.
 
Klai said:
Hocam buna nasıl inanmamızı bekliyorsun ya  :lol: Okurken aklıma hep yutupdaki cin çıkarma videoları gelip durdu vallahi  :lol:





edit: anlatım bozukluğu

Kardeş inanma zaten yutupa devam :grin:
 
Wikide yazanlar genelde bir kaynakla yazılıyor, kaynak verilmeyince zaten kabul edilmiyor. Yani wikide yazanlar destekli yazılar, senin iddiaların gibi değil yani.
 
Bak biraz daha bilgilendin devam. Evet internet bilgi deryası doğru. Ama doğru kadar yanlışlarında bilgi deryası. 25 yıl önceden bahsediyorum. Kapanmış olabilir. Araştırın işte fenamı.

Bu arada yaşımda ortaya çıktı  :grin:
 
İşte o 25 yıl öncesiydi.

carrier said:
Wikide yazanlar genelde bir kaynakla yazılıyor, kaynak verilmeyince zaten kabul edilmiyor. Yani wikide yazanlar destekli yazılar, senin iddiaların gibi değil yani.
 
Haklısın 25 yıl önceydi . Ama kapanıyor olmaları yanlış oldukları anlamına gelmez. Arz talep meselesi. Türkiyede fizik kimya mat bölümlerine çoğu üni öğrenci bulamıyor.

A bak o çok güvendiğin ansiklopedi hakkında da fikir birliği yok. Al bi makale

"İnternetin bilgi ansiklopedisi olma ünvanına sahip olan Wikipedia üzerindeki tartışmalar da işte tam bu noktada alevleniyor. Bir kısım kullanıcı Wikipedia'da yer alan bilgilere güvenirken, bir diğer kısım ise Wikipedia'dan uzak durmayı yeğliyor. Özellikle üniversitede görevini sürdüren profesörlerin birçoğu öğrencilerine Wikipedia'yı güvenilir bir kaynak olarak düşünmemelerini öneriyor.
Bu güvensizlik elbette boşuna değil; zira internetin bir numaralı ansiklopedik kaynağı olma iddiasında olan Wikipedia'nın yaklaşık %75'ini sadece 1.400 kişi kontrol ediyor. Peki bu ne anlama geliyor? Bu sorununun cevabı oldukça basit: Wikipedia kullanıcı sayısının sadece %2'sini oluşturan bu 1.400 kişi, Wikipedia'nın %75'inin kontrolünü elinde bulunduruyor. Diğer bir deyişle, Wikipedia çok ufak bir kullanıcı kitlesi tarafından yönetiliyor ve yayınlanan içerikler bu azınlığın kontrolünde."
 
E tamam da beğenmezsen kaynağına bakabiliyorsun en azından. Senin bize verdiğin hiçbir kaynak yok. Bu, bir arkadaşım şöyle şöyle bir olay yaşamıştan öteye gitmiyor. Gerçekçi olalım. Bahsettiğin hipnoz olayı bile tamamen başka amaçlarla oluşturulan bir prensip. Kimse ruhani olaylar için hipnoz gibi yöntemler kullanmaz. Trans dediğin olayla da ruh seyahat edemez, çünkü ruh maddesel bir şey değildir. Bugün trans dediğimiz olay sinir sisteminin tıpkı uykudaki gibi çalışma biçimidir. (Tabiki farkları var ancak temelde ikisi de gündelik yaşamdan farklı sinirsel durumlar) Bilinçaltındaki bilgilerin ulaşılabilir olduğu bir durumdur. Dolayısıyla kişi daha önceden tecrübe etmediği bir şeyi tekrar hatırlama veya canlandırma gibi bir şey yaşayamaz. Bunu rönesans sonrası manyetizmacıları veya rasputin bile farkedebilir. Belki onlar açıklayamadı veya açıklama zahmetinde bulunmadı ama Freud bunun üstüne kitap bile yazdı ve daha niceleri...

Şimdi bana bu olayların bilimsel olarak gerçekleştiğine dair kanıtlar göster. Göstermiyorsan da daha fazla bu disiplinleri tartışmamızın mantığı yok.
 
Corneille de Witt said:
' Felon, muhtemelen dini unsurların kullanılarak sululuk yapıldığına tepki göstermiştir.
+1.
Felix said:
hobeto13 said:
Felix's First Wet Dream XXX

Edit: Dreaming diye çevirdim ya la. :lol:
Yoksa sen marjinal olmaya çalışan" ileri" kafalı bir genç misin?
ileri değil "ileri" olacak,hevesli genç.
 
Ben ruh diye bir şeyin var olduğunu düşünmediğim için zaten saçmalık olduğunu söyleyeceğim. Ama tanıtımı izledikten sonra yapası geliyor insanın. :smile: 
 
Yukarı aşağı sağ sol yukarı aşağı sağ sol l1 l2 r1 r2 l1 l2 r1 r2
 
Transit'in anlattığı hikayede gerçekse kapalı kutunun içersine bir ekrana rastgele sayılar oluşturan bir program koyalım yine rastgele zaman aralıklarında değişsin sayılar sonra deneğin yazdığı sayılar ile kutu içersinde çıkmış sayıları karşılaştıralım. Bilebilirse ancak o zaman bilimsel araştırma yapılacak bir zemin oluşur.
 
Emrehan said:
Astral seyahat ciddi bir konudur ve bu tür sulandırmalara gelemez. Eğer bu ciddi konu diyecek bir şeyiniz yoksa, demeyin.
Aslında biraz araştırdım Cin musallatı falan görünce de altıma edecektim yani böyle birşey varsada denemeyin.
 
Hiç bir şekilde bilimsel olarak kanıtlanamamış bir sözdebilim işte.
 
Ölçmedim ki. Ama eğer eski evin halen aklındaysa deneyip görebileceğini düşünüyorum. Bir videoda görmüştüm aklında olan yerleri daha iyi ve net görebiliyorsun seyahatte. Bu dediklerim doğrulanmadığı için teoriden ibarettir belirteyimde.
 
Spartaküs said:
Ölçmedim ki. Ama eğer eski evin halen aklındaysa deneyip görebileceğini düşünüyorum. Bir videoda görmüştüm aklında olan yerleri daha iyi ve net görebiliyorsun seyahatte. Bu dediklerim doğrulanmadığı için teoriden ibarettir belirteyimde.
Ne garip kalp krizi falan diyor. Boşverin gitsin bence.
 
Back
Top Bottom