Askeri Liselerin KAPATILMASI

Users who are viewing this thread

Bugün "bunları yazığınıza şükredin" diyen adam dün de "akp yol yaptı"demiştir.  Sanki internet dün icat edildi anasın satayım mucidi de malum kişi. Şu çomar sürüsünün, zaten normal olan şeyleri, "yeağğğ bakın dayemizde" diye anırmasına sinir oluyorum.
 
Klai şunlar yüzünden gereksiz yere ceza alacaksın, sonra mağduruz diye ağlıyorlar, bırak o kadar laf anlatıyorsun halen dümdüz devam ediyor.
 
7vRQRm.jpg
GzLGL7.jpg
Beyler konu kapanmıştır, adam haklı. Askeri Liseler de bugüne kadar kapatılmalıydı zaten. İyi olmuş, oh olsun.
 
hobeto13 said:
7vRQRm.jpg
GzLGL7.jpg
Beyler konu kapanmıştır, adam haklı. Askeri Liseler de bugüne kadar kapatılmalıydı zaten. İyi olmuş, oh olsun.
İlk resimde tüp ve yağ kuyrukları yok, resim fake
 
Gerçekler daha acı olduğu için aziz milletimizin kaldırabileceği düzeyde referans göstermeye çalıştım. Ne yaptıysak hep aziz milletimiz için yaptık. Fake make, bunlar çok ağır ithamlar.
 
neyse ben en iyisi iletileri silip bu konuları terk edip gidiyim zaten burda siyaset tartışmam kavgadan başka neye yarıyacak ki ?
yanlış anlaşılmasın kimsenin söylemlerinden kaynaklı değil tamamen amaçsız bir şekilde binlerce kez tekrarlanmış tartışmaları sevmediğimden  :grin: :grin:
 
Dead Error, bence görüşlerin biraz dar kalıyor hocam. Seni eleştiren arkadaşların da tartışma ortamında karşı tarafı ezip sindirmeye çalışmaktan başka bir şey yaptığı yok, çomar yobaz dedikleri adamlardan üslup olarak hiç farkları yok bana kalırsa. Forumda dönen tartışmalar bilgilendiricilikten uzak, saldırgan üsluplu ve bağnazlık kokuyor.
 
Tartışma düzgün argümanlarla olur, eğer karşımdaki kişi dayanaksız ve ciddiyetsizlikten uzak argümanlar sunuyorsa hiciv yapmak da mı yasak?
 
Back
Top Bottom