Non-English Forums > South Slavic Forum

Mount & Blade II: Bannerlord

(1/77) > >>

GoldEagleMNE:
Mount&Blade II: Bannerlord
Jednom moćna Calradiska imperija je u stanju propadanja. Ratnicka plemena je zauzela dosta njene teritorije. Kraljevstva su proglasili nezavisnost. Car je umro bez naslijednika ostavsi tri ljubomorne frakcije da se bore za moć. Placenička društva, banditi i nomadi kruze okolo kao lešinari koji čekaju jelo.
Heroj koji može da usavrši umjetnost borbe, vodjenja ljudi u bitku, planirati zasjede i pljačkanje, i iskorišćavanje rivalstva plemenskih kuća i plemenskih klanova koji mogu da ujedine ovo Carstvo. --ili, alternativno, uraditi to sa konačnim udarcem koji moze da poslaje carstvo u propast. Hoće li Calradia doživjeti konačni zalazak sunca carske slave, ili ce uci u noć haosa prije svitanja novog doba?

Slike (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide)
Crteži
(click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide)

Vadermath:
...nesto mi ne ide od ruke taj tvoj link, jesi siguran da je dobar? :-)

GoldEagleMNE:
A sajt je overloadovan. Evo fejsbook stranice pa tamo vidite. :)
https://www.facebook.com/mountandblade

Vadermath:
Auuu kol'ko screen-ova...na mobilnom sam netu pa ne mogu sve da vidim, ali izgleda poprilicno slicno Warband-u...

GoldEagleMNE:

--- Quote from: Vadermath on September 27, 2013, 06:39:11 PM ---ali izgleda poprilicno slicno Warband-u...

--- End quote ---
A i neka je. Lakse cemo portovat modove u bannerlord. :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version