League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Saçma bir kıyaslama yapıyorsunuz ama. Birisi başka tür şarkıların metal coverını yapan bir youtuber, diğeri ise koskoca riotun anlaşma yaptığı bir metal grubu.
 
kierra said:
Saçma bir kıyaslama yapıyorsunuz ama. Birisi başka tür şarkıların metal coverını yapan bir youtuber, diğeri ise koskoca riotun anlaşma yaptığı bir metal grubu.
Ben direkt Riot'un çıkardığı K/DA için söyledim. Farklı genreler ama gitarımı yesinler.

Dötlerinden ruhlarını çalarım ruhlarını. Heheeyt be.
 
kierra said:


çok beğendim, riot games sinematikleri efsane yapıyor yalan yok.

Yine her zamanki gibi keşke film yapsalar hatta serii de izlesek diyorum, çok güzel yapıyorlar harbiden.
 
Film konusunda Blizzard 1, Riot Games 2. Oyunlardan daha güzel film yapar oldular. Ciddili bir animasyon filmi yapsalar hikaye hakkında çok politik olabilir ama. Noxusun İonia isgali direk akıllara Çin'in Japonya tarafından işgalini savaş suçlarını getirebilir. Yinede izlerim şahsen sinemada nasıl bir gişe yapar merak ettim şahsen.
 
Enes Batur’un gişe yaptığı Turkiye’de LoL kesinlikle gişe yapacaktır. Fragmana iki Yasuo, Rengar, Zed eklediğin zaman sadece veledlerle bile piyasa yapabilir. Yurtdışında zaten iyi gişe alır.
 
ben ciddi anlamda bu oyunun bağımlısı olmuşum yeni yeni bilinçlenir oldum. 20 gündür bilgisayarsızım konsol ile idare etmeye çalışıyorum ama son 4-5 gündür acayip canım lol oynamak istiyor. en son biraz yayın izleyeyim de yatışsın dedim daha çok canım çekmeye başladı bir eve dönsem de oynasam artık ya hazır adc itemlerini de geri döndürmüşler ne caitlyn oynanır var ya

 
o konuda çok fazla şikayet var herkes hard reset istiyor belki riot dinleyip tüm hesapların elosunu sıfırlar o zaman tadından yenmez ama düşük ihtimal
 
Fortnite gibi salsınlar elo falan kaldırsınlar kim kime saplıyorsa girelim valla bıktım. Smurften temelli ban yicem galiba ana avrat ne var ne yok sövdürdü adamlar. Eskiden %52 win oranına bile karşına bi lig üstünde adam verirdi karşımızda 17 maçta %80 win oranıyla gümüş 4'e gelmiş lb main var (quadralar-triple killer uçmuş gitmiş) yanına jungleda almış arkadaşını kamplatıyor kendisini ama bizim takım normal gümüş ben nasıl taşıyayım 0-8 giden yasuoyu. Tr.op.gg'ye göre maçın elosu "eşit" senin takımın gümüş 1 elo karşısı gümüş 2 demiş karşıda plat adc var jungleları bronz benim yanımdaki adc direk gümüş 4. Kimse düşünmüyor plat kaisa gümüşün içinden geçip o bronz ormancıyı sırtına atıp taşır diye herhalde. Yayıncıları izliyorum Yassuo'nun takımındaki adam geçen sezon elmas 4 şimdi master ve adamın yanında herif masayı yumrukluyor flamelicem elmas adamı flameleyemiyorum diye.

http://tr.op.gg/summoner/userName=Celebross geçici rankım gümüş 4-3-2 oldu aldığım ilk 4 win ile. sözde gümüş 2 adamım sözde maçın rütbesi high silver-low gold ama oyunda platlar, %80-90 winli smurfler cenk atıyor. Sezon 8 bütün değişiklikleri ve sövmelerimle yinede oynadım dereceli zevkte aldım sonuna doğru plat olduk çevrevemizi ödüllerimizi aldık. 3 renk orianna çektik ama bu sene ciddili böyle devam ederlerse ana hesapta bırakırım oynamayı. mevsim dalgası geçmiş birde bu mevsim 78 güne falan bitecek diyor oyna 3 tane ödül aç şanlı simgesi, zırhı, ifadesi. win aldıkça artıyor puanı.

edit: ha rütbeye göre rank alma olayı mı geldi tam bilmiyorum bitmediği için yerleştirmeler ama 8 maçın 4ünde yer değiştiren gördüm ve şöyle söyleyeyim adam gümüş ama demir gibi oynuyor o rütbede yine o rütbeye geçiyor karşısında o rütbedeki adam saplıyor gelip. aldığım ilk bozgundaki zac-shyvana farkına bak sözde zac gold 4 shyvana gold 1 adam ağlattı oyunu. tek başına taşıdı resmen çeyrek vuruyordu eleman bize gelip. buna rağmen oyuna 3 kille başlattığımız (lvl1 fight kazandık) jhin adamla 1v1 yapmaya çalıştı, koridorda feedledi. sağ tıklayamadı kitelayamadı o maç bi tek bende şampiyon ustalığı zart zurtu vardı. milleti farklı rollere itelim derken dereceli rekabetin anasını ağlatmışlar sen orada en iyi heron ve rolünde oynuyorsun %101 veriyorsun ama yanındaki adam heroyu normalde bile oynamaya tenezzül etmemiş, biri taşısında bu rolde rankım olsun diye girmiş bir odun çıkıyor.

edit: şu tweet özetliyor durumu
https://twitter.com/Wingsofdeathx/status/1093672060759330816
 
TFT oynayan var mı? Dereceli geldi bu gün, ilk dereceli maçımı 2. bitirdim ve Iron 1 çıktım. :grin:
 
Bronz 3'e çıktım ben. :grin: Hep 2. oluyorum ya. Bir türlü 1. olamıyorum, deli etti oyun.

Edit: Sonunda bir kaç tane birincilik aldım ve gümüş 4 oldum.
 
Back
Top Bottom