[~Zz~]Zenith of Zerk

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Acme said:
PunisHimenT said:
RRush çakması gibi geldi.Neyse başarılar diyelim.
Arkadaşım sanırım işarete ve kısaltmaya takıldın.Bu aradaki işaret daha önce yabancılarda da kullanılmış ve şu an benim için alt çizgi(_)den farkı yok.1 haftadan fazla süredir isime yoğunlaşmıştım ve kısaltması güzel bir şey arıyordum yani tamamen bana ait seçtiğin kelimelere dikkat et lütfen.

Ayrıca 3-4 senelik bir oyun geçmişim yok geçen sene aldım oyunu bahsettiğiniz klan ''ZZ''adını bile daha önce duymadım ve alakamız da yok  o klanı bilenler anlamış olmalılar zaten.Pek sevilen bir klanda değilmiş galiba ama bu bir sorun olmadığına göre hayırlı olsun demek çok zor olmamalı.
Teşekkürler bu arada.
Bu clan sadece Warbandda değildi.Hatta reklam olduğu için kapatıldı.Jonny ? Anlayan anladı
Hayırlı olsun

Levan said:
Başarılar..

Bayağı özenti bir klan olmuş.
Şunu açıklığa kavuşturalım,biz RR'ın özentiliği olsun diye açmadık klanı.İşaret ve kısaltmadan dolayı ilk bakışta özentilikmiş gibi gözükebilir.Ancak oyuna katılabilecek en güzel işaret (~) bizim için buydu.Bu konuda uzun süren bir araştırma yaptık ve hepimiz ortak bir karara vardık.
RR'ın kısaltmasıyla Zz kısaltması karşılaştırıldı.Biz RR ile benzerlik olsun diye yapmadık bunu.Amacımız ilk bakışta ilgi uyandırmak oldu.Bazı klan sahipleri gibi ordan burdan adam toplamamak için düşündük.Belki de ~Zz yazısını birlikte kullandığımız için sizlerde RR çakması diye düşündürmüş olabilir.
Yinede her yorumunuz için Teşekkür Ederiz..

Siz benzerlik olmasın diye yapmışsınızda, hani bayağı bir benzerlik olmuş.Görüyorsunuz böyle TAG olduğunu daha ne koyuyorsunuz.Neyse.

Lütfen daha fazla saçmalamayın. ''~'' işareti matematik alanında benzerlik anlamına gelmek ile birlikte, bilgisayarda kullanabildiğimiz karakterlerden biridir.Bunu kullanan klana özentisiniz gibi bir yargıda bulunmanız çok yanlış.

Bayrağınız benziyor, forum temanız benziyor diyebilirsiniz.Ama tag'iniz özenti demek gülünç bir durum.

Bu arada gl&hf

Hardrad of Saxon said:
Siz benzerlik olmasın diye yapmışsınızda, hani bayağı bir benzerlik olmuş.Görüyorsunuz böyle TAG olduğunu daha ne koyuyorsunuz.Neyse.
Evet haklı olabilirsin ama dediğim gibi kendi aramızda böyle kararlaştırdık.Biz içimize en çok sinecek olanı yaptık ki
sonradan pişman olmayalım diye.

Guy Fawkes said:
Lütfen daha fazla saçmalamayın. ''~'' işareti matematik alanında benzerlik anlamına gelmek ile birlikte, bilgisayarda kullanabildiğimiz karakterlerden biridir.Bunu kullanan klana özentisiniz gibi bir yargıda bulunmanız çok yanlış.

Bayrağınız benziyor, forum temanız benziyor diyebilirsiniz.Ama tag'iniz özenti demek gülünç bir durum.

Bu arada gl&hf
~RR  ~Zz benzemiyor mu hacı baba.Onuda geçtim ben bayragınıda benzettim la :grin: Birde tagı sona yazmışlar cık cık. O kadar kafa yorup farklı bir şey ortaya cıkarmak için çalışmısınız ama olmamış.

Guy Fawkes said:

PunisHimenT said:
~RR  ~Zz benzemiyor mu hacı baba.

Devrelerde sorun oldu sanırım.

Goliath. said:
Guy Fawkes said:

PunisHimenT said:
~RR  ~Zz benzemiyor mu hacı baba.

Devrelerde sorun oldu sanırım.
Simgeden bahsetmiyordum yanlış anladın sanırım RR - Zz  üstelik ikiside sonda kullanmış.Üstüne  birde "~" ekleyince hattrick yapmışlar.

RRush veya başka bir klana, herhangi bir klan sadece "~" karakteri veya, TAG'ı ile benzeyemez. Büyük üstadın dediği gibi, "...Bir klanı klan yapan içerisinde bulunan oyuncular ve onların niyetleridir..." Demek, istediğim benzemek herhangi bir karakterle olmaz, içinde ki oyuncularla niyetlerle olur. Bu'da olamayacağına göre, çok takmaya gerek yok.

Ayrıca, tekrar söylüyorum bir "~" karakteri ile, benzeme olmaz. O zaman "_"  kullanan bütün klanlarda bir birinin, çakması olabilir. Bu dediğim, TAG içinde geçerlidir.

Neyse, sevgi sağlık hepinize. Bu sadece bir fikirdi. =)

Birde tagı sona yazmışlar cık cık

Tagı sona yazmışlar diyosunda bizde 'bunlar bizim RR çakması oldugunu düşünmesinler sona ekleyelim'Mantığı yoktu.Daha önce dediğim gibi biz kendimiz beğendiğimizi koyduk.Lütfen bu konuyu uzatmayalım.

PunisHimenT said:
Simgeden bahsetmiyordum yanlış anladın sanırım RR - Zz  üstelik ikiside sonda kullanmış.Üstüne  birde "~" ekleyince hattrick yapmışlar.

Ben karnım ağrıyınca önce ovuşturuyorum, devam ediyorsa tuvalete gidiyorum, hala varsa ilaç alıyorum. Dünya'da bu durumda böyle yapan milyonlarca insan vardır, yoksa onlar, özentiler mi?!

Guy Fawkes said:
PunisHimenT said:

Ben karnım ağrıyınca önce ovuşturuyorum, devam ediyorsa tuvalete gidiyorum, hala varsa ilaç alıyorum. Dünya'da bu durumda böyle yapan milyonlarca insan vardır, yoksa onlar, özentiler mi?!
Özentimi değil mi bilmem ama benzediği ap açık ortada.Benim sorunum aynı şeyi yapmaları değil Özgün tarz felan fisman birşeyler dediler çok düşündük çok ettik tarzında bende olmamış buda gol değil dedim.

Özentimi değil mi bilmem ama benzediği ap açık ortada.Benim sorunum aynı şeyi yapmaları değil Özgün tarz felan fisman birşeyler dediler çok düşündük çok ettik tarzında bende olmamış buda gol değil dedim.

Senin açından bir yenilik katamamışız.Senin görüşün bu.Her görüşe saygmız sonsuz ama hiç yoktan verdiğimiz onca emeğin karşılığı bu olmasa gerek.

Guy Fawkes said:

Mevzuya karışmak istemiyordum ama söylemeden geçemeyeceğim. Oyunda "~" işareti yok. Genel olarak tag sonda ve "~Tag" işini call of duty clanımız kullanmaya başlamıştı. Amaç farklılık olmasıydı. Şuanda "~TAG" olayı yaygın birşey değil. Heleki Warband'de "~" işareti kullanılmıyorken, biz bunu seçtik demek ve tag'i sona almak özenmektir. Çünkü Warband'de bunu yapan başka klan yok. Bu durumda RRush'ın tag yapısına özenmiş olursun. Özenmek kötü birşeyse senin için o zaman bu bir sorun olur. Bu arada evet sancak ve ana logoda benziyor. Kalkan etrafı kanat.

Mevzuya karışmak istemiyordum ama söylemeden geçemeyeceğim. Oyunda "~" işareti yok. Genel olarak tag sonda ve "~Tag" işini call of duty clanımız kullanmaya başlamıştı. Amaç farklılık olmasıydı. Şuanda "~TAG" olayı yaygın birşey değil. Heleki Warband'de "~" işareti kullanılmıyorken, biz bunu seçtik demek ve tag'i sona almak özenmektir. Çünkü Warband'de bunu yapan başka klan yok. Bu durumda RRush'ın tag yapısına özenmiş olursun. Özenmek kötü birşeyse senin için o zaman bu bir sorun olur. Bu arada evet sancak ve ana logoda benziyor. Kalkan etrafı kanat.

Siz o işareti Warband'da ilk kullanan klan olabilirsiniz.Ancak bu "~" işareti başka klanında kullanmayacağı anlamına gelmez.

Mia attığın mesajda amacının tartışmak olmadığını yazmışsın ama artık sataşmayı kesmelisin bence tekrar diyorum ''Böyle basit bir şey için fazlasını yapmadınmı sence?''Ayrıca yabancılarda ''~'' işaretini kullananlarda oldu ve başka oyunlarda da bu var ve tekrar tekrar söletiyorsunuz bunun soru işareti kullananan birinin kendisinden sonra soru işareti kullanan birine neden kullanıyorsun demesi gibi birşey.Hatta dedim ki şimdi bir klan çıkıp ''_'' ilk ben kullandım sen özentisin diyebilir mi? diye ve artık sıkmaya başladı.Bu konuda Napo ve Chake a katılıyorum ve taş atmaya çalışanlar farketmeden yüceltiyorlar  :cool:
Birde logoya gelince şunu demek istiyorum senin attığın ilk yorum arkandaki özentilerle birlikte sürü psikolojisine neden oldu.İlk önce sadece tagdan yakınırken birilerinin yorumuyla hemen Zz ye taktın sonrada ona yakınırken logoya başladın.

Kusura bakmada sizin logoda allah değil yani ayrıca logo konusunuda ispatlayabilirim gir bak google aramalarda bizim shield şablonunu ne kadar kısa bir sürede bulabiliyorsun.
Diyeceklerim bu kadar bence konu çözülmüştür ve bundan sonra gelecek gereksiz yorumlara cevap vermeyi düşünmüyorum.
Tekrar teşekkürler h.o sucular için..)

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom