zendar ?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

roDimus

arkadaslar kusura bakmayın benim oyuna başlayalı çok olmadığı için bu konuda biraz cahilim :grin:

zendar neresi nereden ulaşılıyor...??

ve bu arada bana tavsiye edebileceğiniz en iyi mod hangisi sizce...?

sevgiler....

zendar eski sürümlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam en son .800lerde seninki yeni ise zendar yoktur

en iyi modu bilemem senin bulman gerekir ama Light&Darkness Heroes of Calradia (ben bunu oynuyorum), Sword of Damocles RoK gibi modlarını dene istersen

bende suan fire arrwo sword of democles filan onları oynuyorum bilgi ve tavsiyen için teşekkür ederim :smile::smile::smile:

arkadasım acaba bana Light&Darkness Heroes of Calradia indirme linkini verir misin...?

Çok ayıp,hiç yakıştıramadım. :razz: Onlara yardımcı olmak vazifemiz :smile:

al bakayım sana modun linki   
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,60024.0.html
ingilizce biliyorsan bu da rehber.çünkü karışık bir mod main quest falan var rehbersiz işin içinden çıkamazsın 
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,60121.msg1639219.html#msg1639219

bundan sonra da önce araştırıp sonra konu açarsın oki :wink:

Koyurtang sende konuştuğun kişiye dikkat et canımı sıkma aradık heralde bulamadım zamanım yoktu hemen sanki küfür etmiş gibi ayak yapmayın

roDimus said:
Koyurtang sende konuştuğun kişiye dikkat et canımı sıkma aradık heralde bulamadım zamanım yoktu hemen sanki küfür etmiş gibi ayak yapmayın
Böyle mesajlar atma.O adamların bir bildiği var ki öyle diyorlar.Ben bu linki daha önce defalarca verdim.Sonuçta o arkadaşlar da her yeni gelenin burada hiç aramdan konu açıp birşeyler istemesinden bıktılar.

Ya bir de aradım bulamadım deniyor.Benim aradığımı bulmam 10 saniyemi almazken siz nasıl bulamıyorsunuz onu anlamıyorum  :???:

ExorcisT said:
Ya bir de aradım bulamadım deniyor.Benim aradığımı bulmam 10 saniyemi almazken siz nasıl bulamıyorsunuz onu anlamıyorum  :???:

Onlar yeni üye

Bu recruitlere ben de kıl kapmaya başladım.Konu açıyorlar tepki görüyorlar birimizin iyi yanına denk geliyor birşeyler anlatıyor,sonra ondan aldığı gazla diğerlerine sataşmaya başlıyorlar.Şimdi kuş gribi'ni daha iyi anlıyorum...  :roll:

arkadaslar uzatmayın tamam kusura bakmayın ben bilgimi aldım teşekkürler...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom