Zaman ne göstercek??

Users who are viewing this thread

Zar

Recruit
M&B çok iyi çok hoþ. Bu oyun her ne kadar tamamlanmamýþ olsa da belki baþka projeleriniz vardýr diye soruyorum, baþka ne oyun yapçanýz? :D :P

bu tür oyunlarý sevmezdim ama m&b yi oynayýnca fikrim deiþti.. oyun tam anlamýyla harika.. 6 bölümde bitmesi çok kötü yaw.. buarada ben asker olarak sadece militia-footer ve iþçi falan alabiliyorum. Knight falan alýnmýyomu yoksa full versiondamý alýnýyo

Sitedeki satýþ bölümüne bi uðra. Oyunu 6. levela kadar oynamak zorunda deðilsin. Ayrýca oyunda "party" bölümüne girersen askerlerine level atlattýrabilirsin. onlarý geliþtirip süvari felan yapabilirsin ilerleyen levellarda :) ( tabi onlarda savaþtýkça geliþiolar). kolay gelsin

ben m&b editör ü kullanarak daha iþçiyken knight olmasýný saðladým :) ne güzel geliþince hemen knight oluyolar ve hepside atlý oluo..

m&b 2 mi HAHAHA!!
bekleyin bi tam olarak yayýnlansýn su oyunda sora 2 sini dusunuruz bak daha diablo 3 bile cýkmadý :lol:

bence önce bi MB 1 çýksýn da... daha beta 0.6 yaw!! son versiyonunu düþünemiyorum bile!...

arkadaþlar oyunun daha iyi olmasý hatta 2.sinin çabuk çýkmasý ve özellikle de multiplayer modunun eklenmesi biraz da insanlarýn oyunu satýn almasýna baðlý. kýrk yýlýn baþýnda türkiyeden oyun çýktý imkaný olanlar alsýn. ben alcam ama ödeme olayýný nasý yapcamý düþünüyom þuan.

:) Daha once soylememistik: Hosgeldin KILIC5. Bu topici bulmak icin hayli zaman harcamis olmalisin; eski konulardansa yenileri okuman senin icin daha faydali olur sanirim. Armagan, Kabraxis ve Lost-Lamb disinda bu konuyu tartisanlarin hicbiri artik buralarda degiller. Onlarin da ikisinin bu konuyu okuma olasiligi son derece dusuk :D

Oyunun tamamen Turkce olarak cikmasi, Turkiye'den oyun icin gelecek destege baglidir kanimca. Su an icin oyunu satin alanlarin cok buyuk bir kismi yabancilardan olusuyor. Bunu unutmamak lazim.

Ama "bu oyunu Turkce oynamak istiyorum" dersen http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,12960.0.html adresini takip etmeni oneririm.

teşekkür ederim  <deniz> abi. Ben bu oyunu yapanların türk olduğundan türkçesi de en kısa zamanda çıkar diye düşündüm.

Abi demene gerek yok bence, <deniz> yeterli :) Turk kullanicilarin oyuna ilgisi arttikca bu dedigin gerceklesecektir diye tahmin ediyorum.

Türk kullanıcıların ilgisi arttıkça gerçekleşecek ne demek?
Bu vatanın ekmeğini ye suyunu iç ondan sonra oyunu satın almıyolar diye türkçe dil desteği koyma yok öyle yağma!

Gayet de var. Cok da iyi yapiyorlar. Dunyanin en gerizekali toplululuklarindan birisi olan Turk oyunculari hicbir halti hak etmiyor zira.

Back
Top Bottom