bu tür oyunlarý sevmezdim ama m&b yi oynayýnca fikrim deiþti.. oyun tam anlamýyla harika.. 6 bölümde bitmesi çok kötü yaw.. buarada ben asker olarak sadece militia-footer ve iþçi falan alabiliyorum. Knight falan alýnmýyomu yoksa full versiondamý alýnýyo
Sitedeki satýþ bölümüne bi uðra. Oyunu 6. levela kadar oynamak zorunda deðilsin. Ayrýca oyunda "party" bölümüne girersen askerlerine level atlattýrabilirsin. onlarý geliþtirip süvari felan yapabilirsin ilerleyen levellarda ( tabi onlarda savaþtýkça geliþiolar). kolay gelsin
arkadaþlar oyunun daha iyi olmasý hatta 2.sinin çabuk çýkmasý ve özellikle de multiplayer modunun eklenmesi biraz da insanlarýn oyunu satýn almasýna baðlý. kýrk yýlýn baþýnda türkiyeden oyun çýktý imkaný olanlar alsýn. ben alcam ama ödeme olayýný nasý yapcamý düþünüyom þuan.
Daha once soylememistik: Hosgeldin KILIC5. Bu topici bulmak icin hayli zaman harcamis olmalisin; eski konulardansa yenileri okuman senin icin daha faydali olur sanirim. Armagan, Kabraxis ve Lost-Lamb disinda bu konuyu tartisanlarin hicbiri artik buralarda degiller. Onlarin da ikisinin bu konuyu okuma olasiligi son derece dusuk
Oyunun tamamen Turkce olarak cikmasi, Turkiye'den oyun icin gelecek destege baglidir kanimca. Su an icin oyunu satin alanlarin cok buyuk bir kismi yabancilardan olusuyor. Bunu unutmamak lazim.
Ama "bu oyunu Turkce oynamak istiyorum" dersen http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,12960.0.html adresini takip etmeni oneririm.
Türk kullanıcıların ilgisi arttıkça gerçekleşecek ne demek?
Bu vatanın ekmeğini ye suyunu iç ondan sonra oyunu satın almıyolar diye türkçe dil desteği koyma yok öyle yağma!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.