Hastalıklı AKP bağnazlığı. Fethullah gelse kutlamam gerekiyormuş bak sen. Elimde imkan olsa bir gecede dini inanışları bitiririm adam çıkıp humeyni gibi bekliyorsun dedi ya.
Gerçi hata bende ki seni muhatap almama kararı verdiğini unuttum. Eskiden bayağı uzun uzun kafa yormuştum. Bağnazlığa çözüm olmuyor. Şimdi sizinkiler belli bir dönem yapılan her haltı fetö yaptı diye jurnalcilik malzemesi yapıyor. Turgut Özal'ı fetö zehirlemiş güya. Hani kgb'ydi? Hani Ergenekon'du?
Oportünist pisliklerden başka bir şey değil partiniz. Darbe şöyleydi böyleydi çok gerçekti insanlar öldü ya nasıl gerçek olmaz ki falan fişmekan bunlara normal IQ seviyesinde kimse inanmaz. Fırsatçı, menfaatçi olduğunuzu kimse bilmiyor sanki. Fethullahın koluna giren, kuyruğunda dolanan, yıllarca sıla hasreti bitsin ne olur diyen bendim dimi? Fıkra gibisiniz ama kokuşmuş biatçılığınız yüzünden gülecek hal kalmadı kimsede.
İzahı olmayan şeylerin mizahi olur:
Calradianın Bilgesi said:
Bir gün bütün bu dinci, gerici, siyasal İslamcı, muhafazakar, gelenekçi tayfanın dibi kurur umarım.
Edit: İmam hatip gibi boş insan fabrikalarından asker olacak demek. İyiymiş. Bi kaç seneye kara kuvvetlerinda rütbe alırsın artık.