carrier
Hayır vermiyorlar.
Yok fethullahçı olduğun için :dEnes Sancak said:Niye alsınlar ki TÜRKİYE'ye olacak darbe girişimini aylar öncesinden deşifre ettiğim için mi?Castiello said:seni almadılar mı halaEnes Sancak said:Bu gün 'reyiz' diye sahip çıktıkları yarın FETÖ'cü diye hapsedilir.
Adamların bi yerde falso yapacağına, yenileceğine falan inanmıyor, inanamıyor ama sorsan bu adam sosyalist falan.Cioss Julius U.X. said:Tiyatroydu tabi. Çok büyük bir perdeydi. AKP de Tayyip de seçmeni de sadece oyuncuları oldu bu oyunun. Oyunun yazarı yönetmeni dünyayı yöneten insanlar. ABD'nin desteği Fethullahın parmağı kesinlikle var. Ama amaç başarı değildi. Bu sadece bir yemdi.
Ahaha Sen mi deşifre ettin seni nasıl içeri almadılar kesin bu fuatavni Her kötü şeylerin arkasında evet Tayyip var maalesef.17 aralıktan sonra Polisleri,Hakimleri,savcıları dahil tüm devlet adına çalışanlar içeri alındı ve kurumları boşaltıldı.Bu sözde darbe girişiminde ise Yargıtay,Danıştay Ve askeriyenin geri kalanı kapatıldı.Şimdi sıra Askeri araziler kaldı onlarda satılacak.Şu gördüğünüz Marmaray,Üçüncü köprü(Sultan selim) sözde yapılan yollar,Aksaray'lar ve diğer yapıtların Nasıl inşa edildiğini biliyormusun? Genelde siz çaldığı paralarla yaptı dersiniz ama yanlış biliyorsunuz.Üzülerek söylüyorum ki devletin karış karış toprağı satılarak inşa edildi.Sayelerinde İmf ye olan borcumuz Boğaz'ı aştı.Niye alsınlar ki TÜRKİYE'ye olacak darbe girişimini aylar öncesinden deşifre ettiğim için mi? Bu arada beyler her kötü şeylerin arkasında Tayyip'i görme aliskanligindan vazgeçin. Bu gerçek bir darbe girişimiydi. Tiyatro değildi. Sadece FETO'culer değil karışık askerlerin yaptığı bir darbe girişimiydi. Kaçan kaçtı. Bazıları devletle anlaştı. Anlasamayanlar ve tabisi muhalifler de tutukland ya da açığa alındı.
Allah Allah stratfor veya rockefellerlar falan abd ile pentagon ile cia ile çatışıyor yaniEnes Sancak said:Dostum bu darbe kısa vadede Erdogana yarar, darbenin arkasında Saldıray Berk Paşa var. Ben de biliyorum FETÖ diye cadı avı var, Saldıray Berk'in arkasında stratfor var. Stratfor Rockefeller Rothschild aileleriyle gorustugune dair kanıtlar var. Strafor bu darbeyle Türkiye'yi kıyamet savaşında Rusya tarafında olmasını sağladı. Nato ve ABD izinli bir darbe değildi. Zaten başarısız olmak üzere kurgulanmisti. Dedigim gibi darbe tiyatro değildi. Bak gor FETÖ algısıni millet iyice yediği an Saldıray Berk malumu Fetöcu diye asacaktir. Ruslar darbeden çok memnun kaldı
Adam zamanında dedi dedi inanmadınız. Bak noooldu şimdiCalradianın Bilgesi said:memlekette sikkofield siyaset duayeni oldu çıktı skandal cidden