ZAMAN GAZETESİ BÖYLE YAZDI: NTV, Belçika'da türban krizi çıkaramadı

Türkiye ne olacak

• Türkiye iran olacak

Votes: 3 15.8%
  • Türkiye Malezya olacak

Votes: 1 5.3%
  • Türkiye'den bi halt olmaz

Votes: 15 78.9%
  • Belçika'mı kesinlikle olmaz

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    19

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
ZAMAN GAZETESİ BÖYLE YAZDI: NTV, Belçika'da türban krizi çıkaramadı

Zaman gazetesinin tv eleştirmenine göre, durum şöyle:
Son zamanlarda tarafsızlığını giderek yitiren NTV, gün boyu bu olayın bir krize dönüşmesi için çalıştı. Ancak başarılı olamadı.

mahinurozdemirntv24haziran2009.jpg

ELEŞTİRİ YAZISI ŞÖYLE:

Mahinur Özdemir, Avrupa'nın ilk türbanlı vekili olarak Belçika Parlamentosu'na seçildi ve dün yemin etti. Yıllardır şikâyet edilir, Avrupa'daki Türkler bulundukları ülkelerde etkin olamıyor diye. 26 yaşında bir Türk kadın bunu başarıyor; ama başörtülü olduğu için Türk medyası buna kriz beklentisiyle yaklaşılıyor.

Son zamanlarda tarafsızlığını giderek yitiren NTV, gün boyu bu olayın bir krize dönüşmesi için çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Kanal, gün boyu ekranında, 'Belçika'da türban krizi' altyazısını geçti. Sürekli olarak 28 Şubat döneminde Merve Kavakçı'nın TBMM'de konuşturulmaması görüntülerini ekrana getiren kanalın kriz beklentileri boş çıktı. Özdemir, yeminini etti, üstelik vekiller tarafından alkışlandı. Belli aralıklarla gündeme getirilen "Türkiye, İran mı olacak, Malezya mı olacak?" tartışmalarına dayanarak soralım: 'Türkiye, ne zaman Belçika olacak?'

öğle yemeği arasında okuduğum ve yarıldığım haber(tabi benim yarılma olayı cok başka)
kimine  göre olay muhasır medeniyetler seviyesi
başkasına göre Laik'lik
diğer bir başkasına göre anti islamcılık
diye giderken birazda burada konuşalım İ(kardeş kardeş)

Burada bu tür haberler verilmesi ne kadar doğrubilemiyorum. Olay hakkında bilgim olmadığından ya da ntv izlemediğimden  neler oldu bilemiyorum. O sırada haber türk'de Eczabaşını konuşmasını dinliyordum.

zaman  gazetesini pek yakip etmemama nu konudakalılar .ntvtarafsız değil ve kriz olmadığı halde hep türban krizifelan yazmış.  ayrıca ankette şiklar dengesizve saçam

alamut said:
zaman  gazetesini pek yakip etmemama nu konudakalılar .ntvtarafsız değil ve kriz olmadığı halde hep türban krizifelan yazmış.  ayrıca ankette şiklar dengesizve saçam
var ya daha yeni dijital kale yi okudum, şifreli bir şey yazdın sandım ha, rastgele space tuşuna basılmış, heceler karışmış filan :lol:

onu bunu bilmem arkadaş. ben el clasico'yu ntv'den izliyorsam, laf ettirmem ulen :razz:

edit: imla

devlet gücünü, din, kitap, allah, peygamber, hoşgörü kisvesi altında taraftarı haline getirdiği bürokratlar vasıtasıyla ele geçirmek ve yönlendirmek isteyen din bezirganı fettullah gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen zaman gazatesi de bu haberinde vurgulamak istediklerinden çok da farklı haberler yapmamakta aslında. ne diye şimdi ce cü etmişler ki?
reklamlarında "yaftalamadan düşünün" diye bağıran bir gazete, konu en doğal ve basit bir konuda hükümeti eleştiren yazar,gazete, kişi veya kurumları hemen "darbeci bunlar", "provakatör bunlar" diye yaftalıyor ya... türlü komplo teorileri üreten diğer şeriatçı gülen taraftarı gazete ve televizyonlarla birlikte. kendine demokrat, kendine müslüman, kendine mazlum, kendine güçlü.... bunlara dikkat gençler.

Türkiye ye ne komünizm nede şeriat gelir.Türkiye ikisinden biri asla olamaz.Oldurtmazlar...

Fazla kafa yormayın.Bunların da zamanı gelir,okuyun.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom