yoldaş

Users who are viewing this thread

Karadağ

Regular
yoldaşlarımıza her seviye atladığında puan veriyoruz bunlardan grup yeteneği lan özellikler hakkında birşey sorucaktım benim diyelim şimdi 2 yoldaşım var birinci yoldaşımın yön bulma özelliği bir diğerinin 2 peki bu yön bulma özelliği yüksek olanınkimi kullanılıyor yoksa ikisinin toplamımı kullanılıyor şöyle anlatıyım
1 yön bulma özellği 0.2 hız veriyorsa 2 yön bulma özellği 0.4 verir ve bu özellğe sahip iki yoldaşım var birinde 1 diğerinde iki grubum 0.4 hızmı kazanıyor yoksa 0.6mı umarım anlatabilmişimdir :mrgreen:

benim bildigim kadarıyla yuksek olanınkini kullanıyor.grup penceresine baktıgında solda kimin ne kadar katkısının oldugunu görebiliyorsun.ama diyelim aleyende 5 tn yönbulma war deshevide 3 tn war deshevininikisi yazmıyor.bu mantıkla gidilirse en yuksek olanınkisini alır bence

Umarım Anlarsın,Kafam Beşkarış Havada Bugün.
1i Daha mı Hızlı Koşuyor ? Ekipmanın Ağırlığından Kaynaklanabilir.(Yavaş Kişi Ağır Bir Zırh Giymiştir.)Ama Hafif Bir Kıyafet Giyen Gayet Hızlı Olacaktır.

Hayır yüksek olanınki kullanılır her zaman  :mrgreen:

HaveDeath said:
Umarım Anlarsın,Kafam Beşkarış Havada Bugün.
1i Daha mı Hızlı Koşuyor ? Ekipmanın Ağırlığından Kaynaklanabilir.(Yavaş Kişi Ağır Bir Zırh Giymiştir.)Ama Hafif Bir Kıyafet Giyen Gayet Hızlı Olacaktır.

Dedim sana o kadar içme diye  :mrgreen:

Yok dostum öyle olmuyor her birinden 0.2 gelmiyor en yüksek kimin varsa ondaki geliyor , onun altındaki gelmiyor .  :roll:

sallamayın, grup özelliklerinde en yüksekteki alınır. Diğerlerinde aynı özellik var ise her 3 seviye puanı başına +1 eklenir. Özet:

Yön Bulma:
Borcha: 7
Marnid: 6
Lezalit: 3

ise ekranda şöyle gözükür:

Borcha

Yön Bulma 7 (+2)(+1)

7 borchanın kendi puanı, +2 Marnid'den geliyor (6/3) +1 de Lezalit'ten geliyor (3/3)

Yani toplamda yön bulmanız 10 oluyor.

Alhedras said:
sallamayın, grup özelliklerinde en yüksekteki alınır. Diğerlerinde aynı özellik var ise her 3 seviye puanı başına +1 eklenir. Özet:

Yön Bulma:

Borcha

Yön Bulma 7 (+2)(+1)

7 borchanın kendi puanı, +2 Marnid'den geliyor (6/3) +1 de Lezalit'ten geliyor (3/3)

Sallamayın !!  :D

prometeyuss said:
Alhedras said:

Yön Bulma:

Borcha

Yön Bulma 7 (+2)(+1)

Sallamayın !!  :D

adam sallamamış gayet de doğru açıklamış şimdi sadece mesaj atmış olmak için doğru bir açıklamayı yalanlamaya gerek var mı ??????  :evil:

Alhedras said:

Yön Bulma:

Borcha

Yön Bulma 7 (+2)(+1)

Mesajına Aşık oldum  :oops: :oops:

harbi haa tam imzaalık olmuş :D  yanlız orda bi vuruypn  yazmışım yanlışlıkla düzeltmekde gelmio içimden ama sen imzanda düzelt istersen :D

zazaza said:
harbi haa tam imzaalık olmuş :D  yanlız orda bi vuruypn  yazmışım yanlışlıkla düzeltmekde gelmio içimden ama sen imzanda düzelt istersen :D

Orjinalliği orda bence, dursun değiştirmeden eklesin.

zazaza said:

Eğer imzama eklerken izin verirsen değiştiririm çünkü senden aldığım birşey ve senin yazdığın birşeyi asılsızca değiştirmek bana pek uygun kaçmıyor  :mrgreen:

erayy said:
Orjinalliği orda bence, dursun değiştirmeden eklesin.

Ne orjinalliği, yazım hatası var orada !  :mrgreen:

Peki bir sorum olacak. Örneğin bendeki yiyecek stoklarını atıyorum Lezalit'e verdim. O bendeki gibi mi olacak yani grup içinde paylaşılacak mı :?:

Back
Top Bottom