Yokmudur bu oyunda boşanma?

Users who are viewing this thread

Bir hatunla evlendim ama sonradan aklıma İncili Arwa'yı tahta geçirip onunla evlenmek geldi fakat evlendim bile ve oyunda boşanma olmadığını da biliyorum fakat yinede kodlarla olur hilesi olur bişeyle olur da olur yapılabilme imkanı var mı?

EDİT:Boşanma bulunmuştur arkadaşlar herkesin bilgisine fakat oyununuzda diplomasi mod veya diplomasi içeren modların bulunması gerek.Boşanmak için cheatmenuyü açıp kamp-hile menüsü-divorce player spouse seçeneğine tıklayarak gerçekleşiyor fakat karınızla ve akrabalarıyla olan ilişkileriniz düşüyor(karınızla bir hayli fazla).

Şöyle olur karakteri oyundan silersin yada tipini değiştirirsin tipini başka bi oyun açarak ordan tipini kaydedersin ordan programla tipini koyarsın oraya

Oyunda evlendiğin tarihten 1 gün önceye git ? oyunun dosyasında muttlaka save oyunun dosyalarında veya Belgelerim klasüründe  vardır evlendiğin tarihe kadar olanları silmeyi dene.

Evlenmeden öncesine ait kayıtlı oyun varsa öyle kurtulursun,yoksa da kayıtlı oyun kodlamayla değiştirilmiyor maalesef.Oyun modunu değiştirebilirsin ama mevcut oyununa bug olarak yansır muhtemelen.
Yine de denemek istiyorsan kayıtlı oyununu yedekle,python indir ve bu
konuda gösterilen yolu uygulayıp evlendiğin karakteri silmeyi dene.

Malesef evlenmeden öncesine save almadım.

@baby dont ban me
Dediklerine göz gezdireceğim.Fakat EmrehaN'ın dediği gibi bug olabilir evdeki bulgurdan olmayalım sonra.

Geçen günlerde zorla bir Rodok kızıyla evlenmeyi başarmıştım.Daha sonra cheatmenuden sarayı taşımak için kadife ararken bir şık gördüm.''Divorce'' bilmem ne yazıyordu.Bu şıkka tıkladığım gibi eşim,eşimin ailesi falan cümbür cemaat ilişki düştü ve boşandım.Hemen resmini de atayım.

Hohoohoho Tebrik ederim Warband'da yeni bir çağ başlattın! Eğer bu doğruysa bu yayılmalı. Git Yabancı konulara yaz ve admin ol :razz:.

Şaka maka fake değil dimi :grin:

incili arwa said:
Geçen günlerde zorla bir Rodok kızıyla evlenmeyi başarmıştım.Daha sonra cheatmenuden sarayı taşımak için kadife ararken bir şık gördüm.''Divorce'' bilmem ne yazıyordu.Bu şıkka tıkladığım gibi eşim,eşimin ailesi falan cümbür cemaat ilişki düştü ve boşandım.Hemen resmini de atayım.

O şıkkı hayal meyal hatırlıyorum.Moduma da eklerim cheatmenu den kaldırıp :grin:

Su an telefondan giriyorum.Bilgisayara geçince daha ayrıntılı anlatacağım.İsterseniz deneyin.
Nativede de olmasi lazim.

tlgklz said:
Resimli Rehber yap sonra rehberlere taşıt.  :cool:
Ah ya.Modülde de bulsam(Game menus da bulamadım.infinite_campın oraya baktım :S Biraz daha arasam mı .D) kodlama dersi olarak da vereceğim :grin:

Hobbala Buldum.Meğerse Diplomasi modülünde varmış. :grin: (vay anam.Bu kod birsürü kodla bağlantılı.Bunu ders yapmak uzun iş.Neyse yaparız artık.)

Son dakika! Boşanma İcat Edildi ! :grin:

Az önce nativede hüsrana uğrayınca anladım  :grin: Neyse,önümüzdeki modlara bakacağız.

Back
Top Bottom