Yenilermi Eskilermi

? Sizce ?

• Eski Üyeler

Votes: 21 58.3%
  • Yeni Üyeler

Votes: 5 13.9%
  • İkiside

Votes: 10 27.8%

• Total voters
    36

Users who are viewing this thread

cellat

Sergeant at Arms
Evet arkadaşlar sizce yeni üyelermi daha saygılı forum kurallarına uyar yoksa eski üyelermi ? :!: :?:

ExorcisT said:
yeniler derken,bence son 1-2 ay içinde gelenlerden pek hayır yok gibi... :roll:

o yüzden eskiler diyeceğim.

doğru ama aradaki akıllı recuitler kaynıyor ben ikiside diyorum.

eskiler diyorum.recuit oluyolar eski köye yeni adet getirmeye çalışıyorlar huzuru bozuyorlar banhammeri yiyorlar başka üyelik açıyorlar BEEEEEEEEP yazıp bir daha banlanıyorlar.
olay bu (tabii hepsi için geçerli değil.)

Bak koçum
Koç:Buyur abi
Eskiden buralar hep dutluktu; buralara, kurt inerdi
Koç:Ee abi, sonra ne oldu?
Ne mi oldu? Dutlar gitti, kurtlar kaldı
<Alıntı:Kurban-Yalaka>

Ama yine de eski yeni fark etmez bence, kim olursa olsun, adam olsun. Eskilerden de yenilerden de sevdiklerim, sevmediklerim var.

yenilerin ilk geldiklerinde forumu klasik türk forumlarından zannedim zıplaması pek hoş olmuyor
kimi geliyor arkideşler ctrl + f4 adam öldürüyor diyor onlar ayrı numune zaten
ha adam gibi forum kullanıcı olacak olanlar(yada o potansiyele sahip olanlar)hem kalıcı hem yapıcı olmaya çalışıyor

ilk geldiğimde forum çok sessizdi konular yerli yerinde 1 tek bilel taşındı mesajı yoktu şimdi hergün taşındı konuları var eski forum daha güzeldi bence

Bir ara seviye o kadar yerle birdi ki forum çekilmez hal almıştı. Şimdi duruldu gibi.

Eskiler iyi, ama yenilere karşı önyargılı davranmamakta gerek.

Kizil Vaiz said:
Bir ara seviye o kadar yerle birdi ki forum çekilmez hal almıştı. Şimdi duruldu gibi.

Eskiler iyi, ama yenilere karşı önyargılı davranmamakta gerek.
yeni üyeler gelir gelmez azarlamayı milli spor haline getirdik

eskiler daima iyidir ama yenilerede yol açmak gerekir. ESkiler bu konuda yardımcı olmuyor yenilere yardım etmiyor sokuyor mesajı tamam bitti. Herkes anasının karnından foruma eski üye olarak doğmuyor oyunu yeni öğrenen aklınca foruma yararlı olacak şeyleri bulduğunu düşünen kişiler var. Özellikle hileler bölümünde herkesin aynı hileyi söylemesinin nedeni ilk mesajda o hilenin söylenmemiş olmasıdır. Hiç kimsede aradaki onlarca sayfayı okumayacağı için herşeyi ilk zannediyorlar. Neyseki o sorunda düzeldi ama eskilerden rica yenilere yardımcı olsunlar yenileri dışlamasınlar. Yenilerde öğrenip adam olacaklar.

laflarımı geri alıyorum mesajlarımı da siliyorum

yenileri sevmek gerek onlara sonsuz hoşgörü göstermeliyiz...

Back
Top Bottom