Yeni versiyonda neler degisecek?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

sharp_spike

evet aslýnda diger forumlarda yazýyor ama pek anlamadým :oops: önerilenlerin çeyregi bile yapýlsa yeter bana :grin:

Bu yeni sürümün asýl olayý olan Mod tool'larýn geleceðini zaten biliyorsundur. Yeni ekipman tipi olarak "gloves" (eldivenler) ve "chest" yani içine fazlalýk yada taþýyamadýðýn eþyalarýný býrakabileceðin sandýklar geliyor. Savaþlarýn geçtiði haritalar (rastgele yaratýlanlar) taktik haritayla uygun olacak. Daðlara yakýnsa tepelik veya ovada savaþýyorsan daha düz haritada savaþacaksýn. Tespit edilmiþ olan hatalar (bugs) düzeltilecek. Bunlar kesin olanlar, yani Armagan söyledi. Onun dýþýnda ben þahsen Zendar ve diðer þehirlerde küçük eklemeler ve birkaç yeni silah, zýrh vs. bekliyorum. Karlý veya çöl tipi savaþ haritalarý bir ara gelecek ama gelecek sürümde mi bilmem.

Asýl kafama takýlan soru þu ki acaba yeni versiyonda yine serial için para ödememiz gerekecek mi

Ben Çok cevap verme ihtiacı hissettiğim bi konuydu ve 1 ay onceydi 4 yıl gibi bi durum degildi .

zuahuahua Sen kafayimi yedin sir - peter Sen 4 aylık konuyu dirilttin diğe kavga ettik ativanlık olduk

enes helal olsun kaç sayfa geri gidip buldun bunu, bakınırken bütün konuları tek tek incelemişsindir bide sen  :mrgreen:

ativanlık olmak diye bi deyim olsun artık ! :smile:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom