bir yerlerde tam sürüm yakýn artýk demis Armaðan bey ama nerede bulamýyorum tarihe de bakamadým heheh. Bir kaç haftada bir çýkýyor diyordu bir yerlerde . Bilemiyorum ama bana bir versiyon falan daha çýkar gibi geliyor.
Merhaba
Oyun çok ilgi ve destek gördügü için içlerine sinen çok güzel birsey olusmadan çikarmazlar bence. Versiyon numarasi daha 0.63 yani 1'e çok var. Ipek hanim 3-4 ay önce 1 yil sonra çikaririz diye bir tahminde bulunmustu. Ama oyunlar hiçbir zaman söz verilen tarihte çikmaz. Son sürüm için en az 1 yil diyorum ben.
Oyun firmalarý arasýnda Blizzard vardýr bilirsiniz. Starcraft Warcraft Diablo diyeyim.
Bu adamlarýn oyunlar hep muhteþem çýkar. Bakar bakar hata kusur bulamazsýnýz. Bulsanýz da görmezden gelirsiniz süperdir çünkü.
Bunun sebeplerinden birisi adamalrýn betalarý hep uzun tutup oyunculardan gelen tepkileri deðerlendirmeleridir.
Yani aman bir yýl falan demeyin arkadaþlar, nice oyun erken çýkarýlsýn diye yitip gitmiþtir. Yapýmcýlar rahat rahat yapsýnlar, bir yandan betada satýþ da olsun ki kaynaklarý olsun. Çýkýnca da süper düper tam bir oyun çýksýn. Hem zaten adým adým takip ediyoruz, o kadar da kötü deðil bakmayýn. Yani aha tam sürüm deyip sorna on tane patch çýkaracaklarýna yavaþ yavaþ test ederek geliyorlar.
Oyun gayet iyi zaten þu anki haliyle dahi fakat bence oyunun tam sürümü yerine beta versiyonu patchler ile desteklenmeli böylece bir iki yýl gibi bir sürede oyunun tam versiyonuna ulaþaýldýðýnda bug seviyesi gerçekten düþük olacaktýr.
Daha sonra exp. pack ler ile oyun güncelliðini koruyabilir.
Gerçekten bence bu oyun türklerin þu ana kadar çýkarmýþ olacaklarý en iyi oyun olacak ... bence 1 yýl gayet normal.... yabancý forumlarý inceledim ve bu oyun dünyanýn 4 bi yanýný kavurmuþ.... çoðu forum ve makalelerde oyun üzerine çok olumlu þeyler yazýlmýþ...betaya bunlar söyleniyorsa full sürüme ne diyecekler merak ediyorum... HEP DESTEK TAM DESTEK
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.