Paladin Recruit Sep 8, 2005 #1 Patch i daha denemedim dememi tavsiye edermisiniz ne deðiþiklikler var?
sharp_spike Sep 9, 2005 #3 ben ne yazýk ki indiremeyecegim ana sayfada hala 0.632 versiyonu var nasýl?
Jeanne dArc Recruit Oct 18, 2005 #6 Ya girin mod Discussions bolumune orada Armagan beyin attıgı msg war Orada işte
Maelstorm Knight Honour Guard Oct 20, 2005 #7 Arkadaşlar son versiyon diye konu açtım orada gerekli url'leri bulabilirsiniz. Gelelim 0.70x'e. Mükemmel bir patch bence. Yani çok fazla değişiklik var hem görsel hem işlevsel açıdan. Denemeden göçmeyin bu dünyadan derim
Arkadaşlar son versiyon diye konu açtım orada gerekli url'leri bulabilirsiniz. Gelelim 0.70x'e. Mükemmel bir patch bence. Yani çok fazla değişiklik var hem görsel hem işlevsel açıdan. Denemeden göçmeyin bu dünyadan derim
e-KiNg Sergeant at Arms Jan 21, 2006 #8 0.711 çıktı yeni bu arada yeni patch lar ne kadar arayla çıkıyo
<deniz> Jan 23, 2006 #9 Benim gordugum kadariyla cok net zaman araliklari tanimlanmis degil. Ama asagi yukari bir-birbucuk ay diyelim!
Benim gordugum kadariyla cok net zaman araliklari tanimlanmis degil. Ama asagi yukari bir-birbucuk ay diyelim!