Yeni Mod Yapsak Kimler yardımcı olur

Camelot krallığının Kralı olan Kral Arthur için bir mod yapsak efsane bir hikayesi vardır

  • evet,yapalım hatta yardımcı olurum

    Votes: 10 45.5%
  • hayır,saçma olur

    Votes: 12 54.5%

  • Total voters
    22

Users who are viewing this thread

bu konu cok uzadı tamam türkler buyuk bi millet cengiz han olsun kurşad olsun atilla olsun padişahlarımız olsun bunlar çok iyi mod larıda cok iyidir fakat cıkan birkaç modda sadece bir kaç tane item gordum birde isimler degişmiş mapı tr benzetmişler alın size osmanlı mod fakat ben oynarken osmanlı zamanında hissetmiyom sadece mod diye geçiyor eglendirmiyor kursad mod vardı dombra onda hata coktu fakat "TÜRK MODU OYNAMILIYZ COK İYİ COK GUZEL" diyen veled ler yuzunden burdayız. Bence eger cok kaliteli yapılcaksa birak osmanlıyı arthur modu yapılsın en azından derler oooo çok iyi bi mod kim yapmış türkün biri desinler o zamn gurur duyarız biz.
 
Hayır!3-5 tane item atan dandik modlardan bahsetmiyorum ben.Osmanlı Senaryosu gibi diyorum.Dombra modundan da bahsetmiyorum.Bozkurtlar Diriliyor,Mamma Li Turchi! Mod gibi tarihimizi ele alan kaliteli modlar yapalım diyorum.Yinede sen git yap modunu benim oynamiyacağımı bil de.
 
Tekrar düşündüm de bu kadar milliyetçi yaklaşmak gereksiz geldi.Bence artZ haklı.Robin Hood modu yapıldığında yabancı forumdan gelenler olmuştu.Karar senin tabii.
 
Sadece hikayesini söylerek mod yapılmayacağını düşünüyorum. Arkadaşın da dediği gibi rehberler vs. izle. Birazcık ele al bakalım. Haritalar, konuşmalar, senaryolar, itemler vs. vs. Sen sadece hikayeyi yazarak bunları bulabileceğini zannediyorsan kesinlikle yatırım yapmalısın. Başka türlü HİÇBİR ŞEKİLDE YAPILAMAZ.
Hayır senaryo hayretler içerisinde bırakacak bir seneryo olsa neyse.
(İşbara Alp ve Black Dead Sizi destekliyorum  :wink: )
 
Arkadaşlar bence yabancı hikayeleri Türkleştirerek yeni hikayeler elde edebilirsiniz :grin:

Mesela Camelot Krallığı yerine Cemal Hanlığı olabilir :grin: Arthur yerine Arif falan olabilir kayadan kılıç çıkarmak yerine kayadan lahmacun, kebap falan çıkartabilir :grin: Şaka bir yana dediğim gibi modu Türkleştirerek yaparsanız hem yeni hikayeler olur hemde daha bizden olur.
 
Paradise said:
Onun yerine fantastik mod yap gardaş hem hikayenin sonunu bilemeyiz eğlenceli olur...
kalradya249 da fantastik mod ama destekleyeni yok.Yap yap diyosunuz baktığınız yok.
 
Paradise said:
Bana mı yoksa alınanamı dedin bunu Kalradya 249'un çıkmasını çok istiyorum.
Haa bidde modun konusuna yorum atmıyoruz diye desteklememe düşüncesi çok saçma...
Tek sana değil, herkese bu laf.Çoğu kişi fantezi mod olsun ister, yapılır destek olmaz.Sadece konuya girip çıkınca destek verdiğini mi sanıyorsun? sen dönem ödevi yapan arkadaşına destek vermek istiyorsan bakıp içinden güzelmiş deyip geçersen bir yararı olur mu? bunu da düşünün.
 
İşbara Alp said:
kardeş KÜRŞAD VE 40 ÇERİSİ,ATTİLA HAN,METEHAN gibi başbuğlarımız dururken neden elin kralının modunu yapalım?Ben böyle düşünüyorum.Bence sen Kür Şad ve 40 çerisinide araştır.
tumblr_nkne18U0Mn1t1qmbvo1_1280.jpg
Yardımcı olurum fakat Kür Şad ve 40 çerisini ele alalım
 
Back
Top Bottom