Yeni Kasa.

Users who are viewing this thread

tlgklz

Grandmaster Knight
Beyler Vatandan Şöyle bir bilgisayar topladım. Daha ucuza daha iyisi yapılabilirse Bana parçaları söyleyin lütfen. Ekonomik-Mükkemmel sistem çalışmalarına katkıda bulunun :D

Ekran Kartı Konusunda Nvidia Geforce GTX750 Tİ İle Bu MSİ Twin Froz.  arasında kaldım Açıkçası tek fark biri tek fanlı diğeri çift. Düşünceleriniz neler?
İşlemciyi önce amd FX F8 Olarak düşündüm sonra İntel dedim ama bilmiyorum.

1Ppn2p.png

Evet fark ettim. Ancak bu işlemcide Render vb. yapmak daha kolay. Ha ben Renderla falan uğraşmam diyorsanız 1 Alt sürümüde var. Birde 2 fps fark ediyorda gereksiz. İşlemci önerileriniz neler?

http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8350-soket-am3--4ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html#ozellikler
http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x6-6300-soket-am3--35ghz-14mb-cache-32nm-islemci.html

İlla İntel Core olsun diyorsan sen bilirsin ama üsttekiler sağlam.

onlara baktım hatta listemdeydiler onlarda sonrada Anakartı daha iyisiyle değiştirince uyumsuz oldular Mecbur İntel kullanmalıydım yani. Onu alacaksam anakartı değiştirmem gerek.

tlgklz said:
onlara baktım hatta listemdeydiler onlarda sonrada Anakartı daha iyisiyle değiştirince uyumsuz oldular Mecbur İntel kullanmalıydım yani. Onu alacaksam anakartı değiştirmem gerek.
Hmm :roll: O zaman diyeceğim bir şey yok. İntel'de de en uygun senin ki bana kalırsa.

Şimdi 2-3 arkadaşla daha irtibattayım onlarda topluyorlar haliyle Biterse Gerçekten Ekonomik ( Şuan 1000 tlyi topladık sırada 2000 tl var.) Ve Performans delisi bir PC yapmış olacağız :P

Bende güzel bir makine istiyorum 1000 TL'yi geçmese böyle ama Low'da da olsa kasmadan adam akıllı güzel oyunlar oynamak için :( 

Girebi said:
Ben de yazin kasa toplamayi dusunuyorum. 1000 lirayi gecmesin mumkunse, banished gibi oyunlari kasmadan oynatabilecek kadar guclu olsun yeter. Tavsiye alayim.
1000 Lirayla Call Of Duty Ghost'u oynatacak bilgisayar yapılır be abi :lol:

Aynen hele Yazın 2 şey var.

1- Yaz indirimleri
2- Yaz Faizleri.

Hangisi olursa 1. olursa 1000Tlye İlk 2 Yılın oyularını Ultrada sonraki 3 yılın oyunlarını High-Medium, Sonraki 3 yıl Low anca :D

8GB Ram + 3.5 GHz'lik İntel işlemci , Sağlam güzel bir anakart ve , Directx 11.2 2 GB sağlam bir ekran kartı zaten 800-900 falan tutuyor :) Soğutucu da alırsın işe 1000'e tamamlanır sağlam oynarsın sorun yok

Back
Top Bottom