Yeni Gelen Üyelerin Dikkatine--Özetle Türkçe Forum--

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz...

Eskilerin Moderatörü Şimdilerin Administratoru:Ativan

Moderator:kptortamadami

Bildiğiniz gibi burası Mount&Blade'nin Resmi forumunun Türkçe Forum'udur.Biz burada oyun hakkında herşeyi konuşuruz, tartışırız.

Taleworlds Rütbe sistemiyle ilgili herşey

Burda ne mi bulacaksınız:
-Nasıl rütbe atlanır?
-Nasıl en yüksek rütbeye ulaşırım?
-Rütbenin önemi nedir?
Buyrun buda link:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,67925.0.html

Sadece oyunla kalmayız tabi
bunun için 'Türkçe Forum' belli başlıklar altında incelenir.Bunlar şöyle sıralanmaktadır:

Asıl Türkçe Forum
Konu Dışı
Mod Geliştirme
Öneriler

Türkçe Forum

Oyun hakkında herşeyi burada bulabilirsiniz.Oyunda verilen bir görevde mi takıldınız? O zaman hemen yukardaki sekmelerden 'ARA' sekmesine basıp, bulmak istediğiz cümleyi\kelimeyi yazdıktan sonra 'Türkçe Forum' un yanındaki kutucuğa tik işaretini koyduktan sonra aratınız.İnanınki aradığınız neyse bulacaksınız.(Bulmak istemediğiniz şeyleri dahil bulacaksnızı, o derece kesin.)Ben kefilim.

Konu Dışı

Adındanda belli olduğu gibi bu alt başlıkta, M&B ile alakası olmayan herşeyi konuşabilirsiniz.('M&B karakterinizi tanıtınız' diye bir istisna var tabiki)Forum kurallarında din, ırk, cins, tür gibi nedenleri konuşmak yasak olmasına rağmen bu başlıkta farketmiyor.İstediğinizi yazın içinizi dökün.Hayatınızda bir boşluk hissediyorsanız buraya yazın biz dolduralım.

Mod Geliştirme

Burası ise eskiden 'Türkçe Forum' un en güzel post kasılan yeriydi.Ama şimdi bu önlenildi.(Aslında önlenildi desek yalan olur.Çünkü adamlar orda post kasmaya çalışırken epey bir zaman geçiriyordu.)Burada M&B'mize renk katacak senaryolar bulunur.Bunları indirip kurunca yeni bir M&B görebilirsiniz.Kısacası oyuna renk katmak için birebir bir alt forum.Son olarak 'Modlama Dersleri' adlı alt başlıkta, senaryo yapmak adına herşeyi öğrenebilirsiniz.(Senaryodan kastım Mod demektir.)

Öneriler

'Türkçe Forum'un en gereksiz alt başlığıdır.Bir inanışa göre buraya kırk yılda bir bile olsa M&B'nin yapımcıları gelirmiş.Ben 2 yıldır görmedim kaldı 38 yıl.Yeni üyeler size burda demek istediğim; bir öneriyi yazdıktan sonra 40 yıl beklerseniz inanın olacaktır.Olmazsa ben burda olacağım.Cennetin post atarım size.
  Sözün özü; buraya önerilerinizi yazabilirsiniz.'M&B'de şuda olsa daha güzel olurdu' dediğiniz öneriler mesela.

Benden bu kadar.Yapabileceklerimin sınırlarını zorladım.Bu ortaya çıktı.Hadi Eyvallah...

Türkçe Forum ile ilgili sorularınızı bu başlıkta alabiliriz.

Edit:Bu konu silinse hiç zoruma gitmez.Aklınnının biri yine Asıl Türkçe Forum'un ortasına bir öneri yazmış.Hayır öneriyi okumadım ama uzundu diyede birşey demedim.Hadi hayırlısı.Bakanlardan Allah razı gelsin :smile:.

Sağol Metehannica umarım bilinçsizce konu açan arkadaşlar bunu okursa biraz daha azalır diye umuyorum :wink:

Selametle..

andrew abi onamı dikkat ettin ya :grin:

bide M&B de derken kesme işareti koymamış :grin: (türkçe öğretmenlerinemi döndük  :shock:)

Metehannica said:
Byler burda amaç yazım yanlışlarını bulmak değildir.Burda amaç pfff neyse söylemiyorum
ya olay o değil. bi espri yapıyoruz sonra aynı espriyi 10 kişi yapıyor. sonra bizim espride hoşaf oluyor

kus gribi said:
burayı okuyunca bilgisi artabileceklerin 10da 9 u bu başlığa uğramayacak bile, göreceksiniz :neutral:

sen de bu kadar kötümser olma be abi :smile: tamam bir açıdan haklısın sözüm yok ama arada bir de olsa iyileri denk geliyor  :roll:

hoş olmuş, biraz daha genişletilirse baya bilgilendirici olacaktır. Ayrıca keskin ve gerçekçi bir dille yazılmış, iyi demişsin.

Ayruca bence önerile başlığı kapansın, bir halta yaradığı yok zaten...

Selam herkese yeni üyeyim bu arada  :lol: :lol:
Yalnız ben bu oyunu 2005 yılında daha adsl bile doğru düzgün yokken kimse doğru düzgün bilmezken..50 mlık paketini oynayanlardanım.hala da güncel versiyonlarını takip etmekteyim yalnız şöyle bişi var.Ben forumlarda takılmayı seven birisi değilim.(Yanlış anlaşılmasın cümlem ki anlaşılabilir forumu şöyle bi okudum ota boka atlayan yazan bir çok üye var.) Dolayısı ile forumada üye olmamıştım.Şimdi bu rütbe olayını görünce verilen linke girdim rütbe sistemi ile ilgili değişiklikten bahsediliyor ama rütbenin getirdiği avantajları göremedim.(gözümden kaçmışta olabilir)Rütbe sadece forum üzerinde mi yoksa gelecekte oyun üzerinde etkisi olacak mıdır bir şekilde??

Birisi bilgilendirebilirmi?

Bu arada ilk postum diye şu yorumuda yapıyorum konu dışı olabilir.
Üniyi bu sene bitrdik 5 arkadaş birden evin tüm odalarında M&B oynanırdı.Eve girdinmi at seslerri kılıç sesleri eksik olmazdı sabahın 7..8 lerine kadar  :mrgreen::mrgreen: Ve şimdi o 5 arkadaş multiplayer M&B i 4 gözle beklerrrrr.... :grin:

Tebrikler M&B ekibine..

Saygı Sevgiler..

goqhansari said:
Selam herkese yeni üyeyim bu arada  :lol: :lol:
Yalnız ben bu oyunu 2005 yılında daha adsl bile doğru düzgün yokken kimse doğru düzgün bilmezken..50 mlık paketini oynayanlardanım.hala da güncel versiyonlarını takip etmekteyim yalnız şöyle bişi var.Ben forumlarda takılmayı seven birisi değilim.(Yanlış anlaşılmasın cümlem ki anlaşılabilir forumu şöyle bi okudum ota boka atlayan yazan bir çok üye var.) Dolayısı ile forumada üye olmamıştım.Şimdi bu rütbe olayını görünce verilen linke girdim rütbe sistemi ile ilgili değişiklikten bahsediliyor ama rütbenin getirdiği avantajları göremedim.(gözümden kaçmışta olabilir)Rütbe sadece forum üzerinde mi yoksa gelecekte oyun üzerinde etkisi olacak mıdır bir şekilde??

Birisi bilgilendirebilirmi?

Tebrikler M&B ekibine..

Saygı Sevgiler..

ben sana anlatayım rütbe atlamanın ne gibi faydaları oldugunu...

bi kere retbe atlaman için forumda online kalman lazım e online kalınca da mecburen mesaj yazmak zorunda kalıyosun mesaj yazınca arkadaş çevren oluşuyo gelişiyon seviliyon sayılıyonsonra (tahminen grand master knight bi kerede banlanmaz ama recruitin en küçük hatasında elveda der foruma aayrıca recruitsen sana daha çok posta koyabilliyolar böle bişi işte  :wink:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom