Yeni FECEBOOK virüsü !/Güncellendi

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar belki başınıza gelmiştir sohbet kısmından birisi Kanka , bu sen misin ?... gibi şeyler yolluyor. Arkadaşlar benim başaıma geldi bilgisyarınıza otomatik olarak virüs giriyor sakın açmayın benim başıma geldi..
Altaki koda benzer bişi gelirse sakın açmayın.
Code:
http://goo.gl/Tw48Wm

Örnek
Ali Hgr Benim:grin:

Nasıl Silinir
Bilgisayarı yeniden başlatın ve anti-virüsünüzden tam tarama yapın veya çerezleri silin !

GökAtlısı said:
Arkadaşlar belki başınıza gelmiştir sohbet kısmından birisi Kanka , bu sen misin ?... gibi şeyler yolluyor. Arkadaşlar benim başaıma geldi bilgisyarınıza otomatik olarak virüs giriyor sakın açmayın benim başıma geldi..
BAŞIMA GELDİ  benim ama basit bir virüs truva atı alt tarafı !

Miraak said:
Knight online oynamanın yararı karakter çalınmasın diye her şeye şüpheli yaklaşırdım bağımlılık yaptı artık oynamıyorum ama halen var.. :grin:
Aynen benimde knight tan kalma alışkanlığım.İki aylık emek paramı çalmışlardı :sad:

timsah_arena said:
Linki kaldır bari tıklayacak şimdi biri.  :lol:
Kaldirmasa bile alintiya alsın ki işte link bu sakın tiklamayin desin. Bana da attılar, biliyordum zaten. Yoksa tiklardim şimdi.

Taa said:
Aynen benimde knight tan kalma alışkanlığım.İki aylık emek paramı çalmışlardı :sad:
Haberlerden alışkanlık olmuş galiba, emekli maaşımı çaldılar diye okudum sandım.

ahmetagun said:
GökAtlısı said:
BAŞIMA GELDİ  benim ama basit bir virüs truva atı alt tarafı !
SENİN O BASİT VİRÜS DEDİĞİN VİRÜS YÜZÜNDEN BİLGİSAYARIM KLİTLENDİ.

O virüsü banda attılar zor sildim bilgisayarı restlenemn gerekiyor.

Bi arkadaş atmıştı tabi benim virüs den haberim yok.Bide verdiği link şu tıklayınca para kazanılan siteler varya oydu.Kesin para kazanmak için atmıştır dedim açmadım :smile:

BioActive said:
Bi arkadaş atmıştı tabi benim virüs den haberim yok.Bide verdiği link şu tıklayınca para kazanılan siteler varya oydu.Kesin para kazanmak için atmıştır dedim açmadım :smile:
4
Ahahah banada knk bu senmisin bakmayan t** yazdı bende açtım açış o açış !

Back
Top Bottom