Yeni Counter Strike resmi olarak açıklandı

Users who are viewing this thread

Guzele benziyor tabii ama yeni modlar eklemelilerdi bence deatmatch , capture the flag vb. gibi.Cunku cs yine cs ve fazla oynanacagini sanmiyorum.Hep ayni oyun , sadece grafikleri degistirip atiyorlar onumuze.CS 1.8 bile cikti ama 1.5 ve 1.6 oyuncularindan pek de bisey kaybetmedi cunku ayni oyun hepsi sadece 1.6 da tactical shield famas ve galil geldi.
 
bence silah konusunda yetersiz çeşit fazla eski versiyonlarda olduğu gibi 50-60 çeşit silah olsa daha iyi olur.  :mrgreen:
 
Emin misin?İnternet cafelerdeki bilgisayarların pek iyi olmamalarının yanı sıra, 1.6'yı oynuyor genellikle kişiler.
 
maglikon said:
Şimdi her internet cafede 5-6 kişi hepsi troll bas bas bağırarak oyun oynayacak
Ona bakarsan BF3 de kırıldı. Gelmiş geçmiş neredeyse bütün oyunlar kırıldı. Ve bu, şirketlerin suçu sayılmaz.

Her şeyin bir zayıf noktası vardır.

Hem, orijinal server olayı da var. Aynı şekilde Valve, yeni bir sistem geliştirirse(ki bunun gelmesi uzun yıllar alabilir) illegal işi ortadan kalkabilir. Hala da multiplayer olarak kırılamayan oyunlar mevcut.

Ama bir yandan da haklısın. Counter Strike 2 çıkana kadar, "a$i h$Ci aFFéTM€Z!!!" gibilerini görmek maalesef mümkün olacaktır.

Ama, kırılıyor diye de oyunu, yapımcıları suçlayamayız.

Nasreddin Hoca önlem almadığı için suçlu da, hiç mi hırsızın günahı yok?
 
Demek o yüzden beta keylerini dağıtma işlemi hızla sürüyor.

Bu iyi fikir de, hala düzeltilmesi gereken yerler mevct bence. Ama CS2 gelene kadar bu oyun oldukça iyi idare edecektir.
 
Oyun gayet güzel COD serisinde grafik varda ne oluyor oyunun kendisi berbat.Önemli olan grafik değil oyunun verdiği zevkdir...
 
Back
Top Bottom