yeni bir yoldaş soyguncu :?

Users who are viewing this thread

kingmanyak5

Sergeant
soyguncu.png

arkadaşlar yukarıda gördüğünüz gibi yeni bir yoldaşım oldu :| ama nasıl olduda oldu? ben soyguncu yu keyif olsun die çapulcular grubunda 1 tane bulunsun şeklinde ayarlamıştım, sonra oyunu kaldırıp yeniden yükledim bu ayar gitti ama eski saveden devam ettiğim için biri kalmış onuda khudanda tutsak tutuolarmış bende gittim khudanı aldım. sonra beni kurtardın saol fln dedi 3 seçenek çıktı
-gitmekte özgürsün
-benim tutsağımsın
-bana katılmak istermisin

ben bana katıl dedim kabul etti ve sonucunda yeni bir yoldaş doğdu :shock: ama ismi soyguncu değiştirebilirsem değiştircem dil dosyasından...

kısaca bu garip durumu paylaşmak istedim :D

Böyle birşey olabilir ancak oyun sisteminden kalkıpta savede kaldıysa oyun hata vermesi gerekirdi burada, ama durun, oyunun kendi içinde zaten  Soyguncu var, ilk görevlerde var, sistemde olduğu bilgilerle partisine girebilir, esirlerden asker yapma gibi ama başka bir zindandan :D garip bir olay :D ama olabilir :D

Khergit42 said:
Adam bir yoldaşın ismini ve tipini değiştirip koymuş işte konu fazlalığı olsun diye.

olum ne dion ya tipiyle ve araç gereçleriyle oynadım onun istiosan başka bi tane daha resim atayım adamı lord yaptım sürgün ettim, svadyaya gitti kont çapulcu oldu. bilmeden yorum yapma  :evil:

kingmanyak5 said:
Khergit42 said:
Adam bir yoldaşın ismini ve tipini değiştirip koymuş işte konu fazlalığı olsun diye.

olum ne dion ya tipiyle ve araç gereçleriyle oynadım onun istiosan başka bi tane daha resim atayım adamı lord yaptım sürgün ettim, svadyaya gitti kont çapulcu oldu. bilmeden yorum yapma  :evil:
Ya bi git basbaya konu fazlalıgı olsun diye adamın tipiyle ismiyle oynamışsın :P

olum niye öle bişi yapayım he illa merak ediyosan oluyomu diye morgs warband mod tools kullan koy şehre, kuşat al ondan sonra göreyim seni, pis pis pis ayrıca tamam mı!

hayır susturulcam biliom ama uyuz ediolar insanı inanmıosan bişi yazma, konu açmanın bana ne yararı olur ztn  :?: :evil:

Back
Top Bottom