Yeni Öneriler

Users who are viewing this thread

1- Arkadaşlar bunlar zamanla gelişcek mi bilmiyorum ama oyunda bıkkınlık duygusu hissettiriyor.
  Örneğin Atımızı Sürüyoruz Kuyruğuna bir baktım sopa resmen kazık gibi bir sağa bir sola.
  2- Artık kalelerde at sürebilelim fetih halindeyken. tabi içeri girerken mecbur inelim
3-Kaleyi kuşat dediğimizde simulasyon yerine Orada Gezelim askerlerin merdiven inşaat ettiğini izleyelim (    Olacağını Sanmıyorum) o olmasa bile, Elinde çekiçle dolaşan askerleri felan görelim.
  4-Esir düşen lordlar İdam Edilebilsin istenirse .bize gelirse idam Ya Askerlerimiz bizi kurtarmaya çalışsın yada lord gelsin en son olarak hazinemizden para verelim
  5-Oyunda Berber,Nalbur Felan Olsun Nalburcularla atlara nal takıp hücumlarını güçlendirelim oyundaki saç stilini ise berberlerde değiştirelim

Lütfen Olmaz Saçma İstendi gibi mesajlar yazmayın

1-Farketmez.
2-Sonraki versiyonlarda duvarlar yıkılırsa kaleye atla girebiliriz.
3-Kimsenin izleyeceğini sanmıyorum ama bazı yerlerde oyun içi videolar güzel olabilir.
4-Lordları idam etmek yerine fidye pazarlığı yapalım.
5-Nalbur olabilir de berbere ne gerek var.

Cleidophoros said:
sultansuleyman said:
Lütfen Olmaz Saçma İstendi gibi mesajlar yazmayın
Sen oyunu eleştirebilirsin ama biz seni eleştiremeyiz. Neden?

Oyun Beni eleştirmeyin demiyor ! Ayrıca ben oyunun kötü yanlarını söylemiyorum eklenebilecekleri söylüyorum.

alpaslanlı yorumlar için teşekkürler

Bana Karaktere girip saç stilini değiştirmek biraz saçma geldiğinden böyle birşey düşündüm.

Back
Top Bottom