Hiçbir krallığa bağlı değilken edindiğim şanım ile topladığım arkadaş lordlar arasından birisi ile konuşarak, birlikte yeni bir krallık kurmuştuk.
Senin soruna göre bağlı olduğun krallığındaki bir lord ile onu kendi krallığını kurmaya ikna etmeyi deneyebilirsen benim yaşadığım durumu yaşayabilirsin. Şahsen bunu denemedim. Ama denemekte bir sakınca göremiyorum.
Yemnini bozunca kalen onarda kalır ve bunun yeminle verilmemesinin bir alakası yok krallığında çok arkadaş topla bence sonra hepsini lordluk için çağır bir kaçıda olsa kabul edecektir onlarla kaleyi al onlar ve askerleriyle sonra yoldaşlarındna bi vasal daha ata böle böle git eğer arkadaş yaparsan baştan güçlü başlarsın ve hiç durmadan diğer savaşlara git vasalların çok olması gerek
Bende yemini bozdum...
Elimden köyümü aldılar...
Krallıkla İlişkim 30 puandan 0 Puana düştü...
Şimdide bir kervana saldırıp ara bozdum...
Artık sıra kale kuşatmaya geldi...
Bakalım nasıl ilerleyeceğim...
Serüvene devam.
Eğer 1 kaleniz varsa ama büyük bir ordunuz varsa dişe diş savaşlara girin adam sayınızı azaltın.Disband etmeyin yazık olmasın o kadar adama.Savaşa girin de ganimet falan toplarsınız.Çok az adam kaldığında kaleden tüm adamlarınızı çekip yeminimi bozdurtma lan diyerek ayrılın.Sonra İlişkiyi kötüleştirip eski kalenizi kuşatıp alın.
onun sonrasında ama adamlar güçlü lordlar gelcek o kadar fazla asker sonra yenilme riski var her zaman altyapı lazım bir organizasyona gireceksen çok detaylı düşünmelisin ilerisini görmen gerek saldırıp kale geri alma ihtimalleri var sonra dımdızlak kalırsın ortada ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.