[YDT] Yaz Duel Turnuvası - Turnuva bitmiştir, herkese teşekkürler! :)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Division A is for those who got out of the group, B is for those who couldn't. Everything else is the same. Oh, also rewarding is a bit more cheap in div B.
 
İlk duelleriniz için 3 gün zamanınız vardır. 9 eylüle kadar.
 
Belendor said:
Beyler tarihler konusunda kucuk bir degisiklige gidildi. Ayin 20sine kadar finaller dahil herkesin, alt gruptaki dueller fahil butun duellerini tamamlamasi gerekiyor. Turnuva 21 eylulde bitirilecektir. Rakibine bu andan itibaren ulasamayanlar bana veya Garehe ulassin. Tamamlanmayan dueller kura ile belirlenecektir.

Not: iki rakipten herhangi biri bana ulasamadigi bildirdigi takdirde, duruma bakilir. Default bize ulasana verilecektir. Ulasmayanlar kaybeder, eslesen iki rakipte ulasmazsa kura ile belirlenecektir.
 
GH serverinda yasanan ping sorunu gun itibariyle cozulmustur. Iyi dueller.
 
Division B ve Division A guncellendi. Herkes rakiplerini challongedan bulabilir. 20 eylul son tarihtir, fakat ara duellerinizi erkenden yapmaniz sizin yarariniza eger butun duellerinizi bir gunde yapmayo goze alamiyorsaniz. Yapilmayan her duel default ve kuradir.

Iyi dueller.
 
Hala ilk duellerini yapmayanlar var, 5 gün kaldı. Duellerinizi son güne bırakmanızı tavsiye etmem. Son tarih 20 eylül olabilir ama 20 eylül akşamından itibaren hiçbir duel kabul edilmeyecektir, finaller hariç. (21nde olacaktır.)

O yüzden erkenden yapıp en azından bir tane duel bırakmanızda fayda var 20 sine, yoksa yapılmaya her duel rastgele sonuçlanacaktır. Bilginize.
 
Lmao gol. Then go troll the guys you are waiting for. I  am tired of arranging people's duels anyway.
 
Yarın sabah iki division'ın da son halini koyacam, gün içinde (21 eylül, 24.00'e kadar.) rakiplerini bekleyipte yapamayanlara haksızlık olmasın diye oyuncuların yeni eşleştiği rakipleriyle yapmak için bir şans daha verilecek. 22 eylülde finallistler belli olacak.

Kolay gelsin.
 
Divisionlar güncellendi. Herkes yeni rakiplerini challongedan bulabilir, bu akşam 24.00'e kadar vaktiniz var.
 
Turnuvayı dün bitirme kararı almıştım. Fakat bu vakitten sonra çok az duel kaldığını farkettim, bundan sonra her gün challonge güncellenecek. Yeni rakiplerin bir gün zamanı olacak, gün içinde yapılmayan dueller kura ile belirlenip 2-3 gün içinde turnuvayı bitiriyorum. Kolay gelsin.
 
Kusura bakmayın, 2-3 gün internet sorunlarım oldu. Challongelar güncellendi. Yeni rakiplerinizi bulun ve yapın duellerinizi, daha önceden bahsettiğim sistem geçerlidir. Duel zamanınız günlüktür, gün içinde eşleşen rakibinize yapmanız lazım. Yapamıyorsanız veya ulaşamıyorsanız benle iletişime geçin.
 
Division A bitmiştir. Division B'nin son duelleri bugun yapılacaktır. Yarın turnuva bitişi ve ödüller olacaktır. Son kez iyi dueller :wink:
 
Turnuva bitmiştir, arkadaşlar. Bu haftaiçi içinde ödüller tamamı ile verilecektir, gelişmeleri Ödüller konusunda takip edebilirsiniz.

Katılan herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim, kazananlara başarılar dilerim ve sponsorlara da minnetlerimi sunuyorum. Umarım eğlenmişsinizdir.

Yapılan streamleri koymaya devam edecem, Stream konusundan ulaşabilirsiniz. Bu konuda emeği geçen Gareh, Pagan ve Leon'a çok teşekkür ettim. :smile:

Bir sonraki turnuvalara artık :smile:
 
Evet...ödüllerinize buradan ulaşabilirsiniz. Kimseyi boş göndermemeye çalıştım, umarım beğenirsiniz. Bir sonraki turnuvalarda görüşmek üzere!:razz:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom