bişey derdim ama yanlış kaçar.Alkyone said:Bu ne lan?
EgzantrikAdam said:Hayırlı olsun ^^ İnşallah başarılı olursunuz.Yabgu Burağa selamlar buradan
Rookie'nin selamı var deyin anlar o ^^
Bir de sancak ile ilgili bir ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz.Sayfa tasarımı ile de uğraşabilirim.
sende her konuya atlamasan artık forumda başına milletin moderatör kesildinAlkyone said:Bu ne lan?
Sen de 30 tane klan açma o zaman. Sen oyunun içine ederken biz bir şey diyor muyuz?Denial said:sende her konuya atlamasan artık forumda başına milletin moderatör kesildinAlkyone said:Bu ne lan?
Mucahit_Han said:Anlamıyorum başarılar ama şu sayfayı yapmadan konu açmayın be..
Sizi yanıltmak istemem ama bildiğime göre UluğYabgu en üst rütbedir ve bütün yetki onun üzerindedir. DoğununYabgusuyla kıyaslanırsa DoğununYabgusu veliaht gibi düşünebilirsiniz.Neutron!1! said:Double post yasak öncelikle belirteyim ceza alabilir. Hayırlı olsun.
Bu arada önermek ne haddime bilmiyorum ama yönetimde daha çok söz sahibi olana doğuyabgusu diye rütbe verebilirsiniz. Bilmiyorum hanginizin daha fazla söz hakkı vardır ama hem temayada uymuş olur. ( Yanlış bilmiyorum dimi eski türklerde doğudaki daha çok söz sahibi ? )