[YB] Yabgular - KAPANDI

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
EgzantrikAdam said:
Hayırlı olsun ^^ İnşallah başarılı olursunuz.Yabgu Burağa selamlar buradan :grin:
Rookie'nin selamı var deyin anlar o ^^
Bir de sancak ile ilgili bir ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz.Sayfa tasarımı ile de uğraşabilirim.

:grin: Burak candır. Sancak yapabilirsen minnettar oluruz.Faceden ve steamdan spamlayarak mesajını ilettim :grin:

Double post yasak öncelikle belirteyim ceza alabilir. Hayırlı olsun.
Bu arada önermek ne haddime bilmiyorum ama yönetimde daha çok söz sahibi olana doğuyabgusu diye rütbe verebilirsiniz. Bilmiyorum hanginizin daha fazla söz hakkı vardır ama hem temayada uymuş olur. ( Yanlış bilmiyorum dimi eski türklerde doğudaki daha çok söz sahibi ? )

Neutron!1! said:
Double post yasak öncelikle belirteyim ceza alabilir. Hayırlı olsun.
Bu arada önermek ne haddime bilmiyorum ama yönetimde daha çok söz sahibi olana doğuyabgusu diye rütbe verebilirsiniz. Bilmiyorum hanginizin daha fazla söz hakkı vardır ama hem temayada uymuş olur. ( Yanlış bilmiyorum dimi eski türklerde doğudaki daha çok söz sahibi ? )
Sizi yanıltmak istemem ama bildiğime göre UluğYabgu en üst rütbedir ve bütün yetki onun üzerindedir. DoğununYabgusuyla kıyaslanırsa DoğununYabgusu veliaht gibi düşünebilirsiniz.

OutcastBlade aramıza katılmıştır ! Hoşgeldiniz !
StayCalm aramıza katılmıştır ! Hoşgeldiniz !
Sandesa üst rütbeye atladı !
SirTurkish aramıza katılmıştır ! Hoşgeldiniz !

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom