Yaz Tatilini Değerlendirmek | Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Realist Kupa

Sergeant Knight
Evet arkadaşlar hepimizin beklediği yaz geldi, sınavlar bitti kiminin ki bitmek üzere çöktük bilgisayar başına, oyun başında sabahlıyoruz.Peki tatilde ne yapacağımızı hiç düşündük mü ?

Hepimiz biliyoruz ki neredeyse herkes tüm tatil boyunca bilgisayar başında sabahlayacak, peki ömür boyu tatillerde boş vakit geçirerek nereye kadar?

İşte bu konu bunun için yaz tatilini değerlendirmek adına herkes bir şeyler düşünüp tartışırsa benim gibi bir çok işsiz adam boş vakit geçirmiş olmaz.

Mesela ben, ilk defa bu yaz kursa gideceğim bunun yanında bu yaz ilk defa düzenli spor yapacağım.

Realist Kupa said:
Evet arkadaşlar hepimizin beklediği yaz geldi, sınavlar bitti kiminin ki bitmek üzere çöktük bilgisayar başına, oyun başında sabahlıyoruz.Peki tatilde ne yapacağımızı hiç düşündük mü ?

Hepimiz biliyoruz ki neredeyse herkes tüm tatil boyunca bilgisayar başında sabahlayacak, peki ömür boyu tatillerde boş vakit geçirerek nereye kadar?

İşte bu konu bunun için yaz tatilini değerlendirmek adına herkes bir şeyler düşünüp tartışırsa benim gibi bir çok işsiz adam boş vakit geçirmiş olmaz.

Mesela ben, ilk defa bu yaz kusa gideceğim bunun yanında bu yaz ilk defa düzenli spor yapacağım.
Az sonra ben açacaktım konuyu, neyse. Kurs ne kursu, mesela biz arkadaşla denize bisikletle gideceğiz. Merkezden amasra 25 km felan var arkadaş zayıflamayı düşünüyor bende zayıflıktan ölmeyi.

İnternetten yabacı dil, bilgisayar dilleri filan öğrenebilirsiniz. Yada usb aygıtınıza herhangi bir linux dağıtımı yükleyin.

İngilizcemi geliştirmeyi veya ikinci bir yabancı dili öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. Belki ikisini birden yaparım. Bunun dışında yaz tatilini dünya kupası, kitap ve bilgisayar üçgeni içinde geçirmek istiyorum :razz:

PeSsiMisT said:
Az sonra ben açacaktım konuyu, neyse. Kurs ne kursu, mesela biz arkadaşla denize bisikletle gideceğiz. Merkezden amasra 25 km felan var arkadaş zayıflamayı düşünüyor bende zayıflıktan ölmeyi.

Almanca kursu bu taksim taraflarında sanırım taa 70lerden beri var sanırsam benim yaşımdayken babamda gitmiş hocalar almanmış ve askeri disiplin varmış 1ay sürüyor pahalı biraz.

Kimmer said:
İnternetten yabacı dil, bilgisayar dilleri filan öğrenebilirsiniz. Yada usb aygıtınıza herhangi bir linux dağıtımı yükleyin.
Bilgisayar dillerini merak ediyorum doğrusu yazın şehir dışında olacağım için babam ve ablamın laptoplarına kalıyorum maleesef program yükleyemem ama pm den link atabilirsin bakabilirim.

Hatırlayanlar burda mı ?

7mdZar.png

Ben genelde birkaç aylığına yurt dışındaki dil kurslarına gidiyorum. Bayağı zevkli oluyor ama bu yaz IELTS'e çalışmayı düşünüyorum.

@timsah

Ben hatırlıyorum. :razz: Belki yine öyle bir turnuva düzenleyebiliriz.

@Mosin

Temelin varsa işe yarar. Ama sıfırdan öğreneceksen bayağı çaba sarf etmen lazım.

Mosin Nagant said:
Duolingo gibi siteler dil öğrenmede bir işe yarar mı sizce yoksa vakit kaybı mı?

Herkes hakkında olumlu yorum yapıyor, benim almancama katkı sağlamıştı tavsiye ederim, sıkıcı değil hem, günde 1-2 saat vaktit geçirebilirsin.

Bu yaz staj olayı var. Staj yapacağım yerde büyük ihtimal çalışırım. Eğer anlaşabilirsem bir yandan da İngilizce kursuna gitmeyi planlıyorum. Öbür türlü günümün en az 16 saatini rahatlıkla bilgisayar başında geçirebilirim.

Aynen,ben arada arkadaşlarla arada internet cafeye gidiyorum,iyi oluyor.Bazen de kuzenle büyük bilgisayar oyun fuarlarına falan gidiyoruz.Biraz sosyal olmak lazım.

Mühendislik kazanırsam ingilizcemi geliştirmem gerekecek.Ama tıp veya diş kazanırsam full yatarım.  :grin:

Okulu seviyorsun ha? Şahsen ODTÜ de okusam bile kendimle gurur duyarım o ayrı konu fakat öyle ayriyetten bir ilgim olmaz.

Fakat herkesin tercihine saygı duymak gerekiyor elbette.

Back
Top Bottom