Yaya giderken

Users who are viewing this thread

Rumil

Önerim şu;

Atta vurulan kargı vuruşunu yürürkende yapabilmemiz.Yani düşmana karşı koşarken mızrağı,kılıcı vs öne doğru koyarsa karakterimiz ilk anda böyle bir vuruş yaparsak bence savaşlar çok gerçekçi olur.Ayrıca kalkan savurma da olsa güzel olur.

Rumil said:
Önerim şu;

Atta vurulan kargı vuruşunu yürürkende yapabilmemiz.Yani düşmana karşı koşarken mızrağı,kılıcı vs öne doğru koyarsa karakterimiz ilk anda böyle bir vuruş yaparsak bence savaşlar çok gerçekçi olur.Ayrıca kalkan savurma da olsa güzel olur.
Kalkan savurma önerisi daha önce çok yapıldı (shield bash). Ama ilk dediğin pek sık yapılan bir öneri değil. Second Age modunda bu olacak sanırım. Sol tıka basılı tutacaksın, at üstüne gelince mızrağa saplanacak, olay bu, sanırım istediğin de bu.

Koyurtang said:
Rumil said:
Önerim şu;

Kalkan savurma önerisi daha önce çok yapıldı (shield bash). Ama ilk dediğin pek sık yapılan bir öneri değil. Second Age modunda bu olacak sanırım. Sol tıka basılı tutacaksın, at üstüne gelince mızrağa saplanacak, olay bu, sanırım istediğin de bu.
At gelirken mızrağın üzerine saplanmanın yanı sıra piyadelerin koşarken mızrağı öne doğru çıkarıp karşıdaki piyadeye ilk anda bindirmesini kastediyorum.oyunlardaki ''Charge'' terimi gibi bir şey...

O gerçekçilik açısından düşünürsek biraz zor, koşarak adamın üstüne gitsen bile adam zırhlıysa ne kadar etkisi olabilir ki? Adamı duvara sıkıştırmadığın sürece bu pek etkili olmaz. Çünkü zaten sen kendi zırhınla ve o mızrakla ne kadar koşabileceksin ki? Karşıdaki adamın da sana doğru koşması lazım, ve ikiniz de bayağı hızlı koşmalısınız ki adama önemli bir hasar verebilesin.

Hani şu ortaçağ filmlerinde olur atlılar gelir gelir adamlar mızrağı bir çıkarır coopp batarlar mızrağa geberir hepsi...
Onumu diyorsun?

sultansuleyman said:
Hani şu ortaçağ filmlerinde olur atlılar gelir gelir adamlar mızrağı bir çıkarır coopp batarlar mızrağa geberir hepsi...
Onumu diyorsun?

Bence Yapılması gereken bu yururken kargıyı koltuklamak bence cok sacma olur sonucta bır ınsan at gıbı kosamas (export/ımport yoksa )
benım fıkrım bu

Hocam şu filmlerde olur hep,Total warda bile var adamla koşarak karşıdakine charge yapıyorlar.
third-age-total-war-easterlings-vs-gondor.jpg

Gondorlu askerlerin koşarken düşmana bindirdiği charge özelliğini söylüyorum.

Rumil said:
Hocam şu filmlerde olur hep,Total warda bile var adamla koşarak karşıdakine charge yapıyorlar.
third-age-total-war-easterlings-vs-gondor.jpg

Gondorlu askerlerin koşarken düşmana bindirdiği charge özelliğini söylüyorum.

Bende Bunun Mantıklı Olacağını Söylüyordum İşte (O Sarı Askerlerin Yaptıgının)

Back
Top Bottom