Yayın Yan Tutulması.

Users who are viewing this thread

Her zamanki gibi olayımız gerçekçilik.Yayı aşağıya doğru tutarak atmak nasıl bir fikir.Aslında resim de koyacaktım ama maalesef bulamadım.Yani yay tam olarak yukarı değilde 2 ucu yanlara bakacak şekilde gerilecek ve ok o şekilde bırakılacak.
Ne Dersiniz?

evet güzel olurdu bence battle for middle earth te orclar yaylarını yan tutuyorlardı ve gayet güzel gözüküyodu

bildiğin battal stili lan bu :smile:
özellikle at üzerindeyse kesin bu stilde kullanıyordu
yada hüseyin gazimiydi bilmiyorum malkoçoğluda olabilir ama kesin vardı bu atış stiliCüneyt Arkın'ın filmlerinde

Benim de aklımda o vardı. Normal zamanda olmaz pek de atla giderken mükemmel olur. Hele de arkamızdaki, sağımızdaki veya solumuzdaki düşmana atarken çok güzel olur. Tam crossbow gibi de değil hafif eğilimsilimsi :smile:.

At üstünde vücudumuzu sağa sola eğerken biraz çapraz olabilir.180 derece olması iyi olmaz.

Koyurtang said:
atos63 said:
2'li ok atarkende yayı yan tutarlar söyleyeyim dedim yada 3lü
Kusura bakma da o biraz işin hikayesi :smile:. Yani 2 li 3 lü ok atıp battal gazi gibi 3 adamın kafasına saplamak diye birşey yok. Onu ancak legolas ve battal gazi yapar :smile:.

müdür naptın samurai jack'i atladın  :razz:

konu yana yatmakla alakalıyken ben de söliyim;atın üzerinde arkaya dönerken belini kırmaya çalışırcasına dönüyor adamımız.biraz yana yatabilir

ExorcisT said:
konu yana yatmakla alakalıyken ben de söliyim;atın üzerinde arkaya dönerken belini kırmaya çalışırcasına dönüyor adamımız.biraz yana yatabilir
Sandalyede denedim dönüyorum arkaya ok atabilecek şekilde ama at üstünde hızla giderken bunu yapmak zor tabi :smile:. Ama alışınca yapılır yav.

Goguryu kralı Jumong 3lü ok atabiliyormuş duyduğuma göre bir araştırın isterseniz gözleri kapalı ok bile atabiliyomuş

Koyurtang said:
ExorcisT said:
Sandalyede denedim dönüyorum arkaya ok atabilecek şekilde ama at üstünde hızla giderken bunu yapmak zor tabi :smile:. Ama alışınca yapılır yav.

hacı en iyi örneği senin imzadaki khergit amca.adamımız da onun gibi sola dönerken hafif sola yatabilir,yada sağa dönerken sağa

Fugi said:
bildiğin battal stili lan bu :smile:
özellikle at üzerindeyse kesin bu stilde kullanıyordu
yada hüseyin gazimiydi bilmiyorum malkoçoğluda olabilir ama kesin vardı bu atış stiliCüneyt Arkın'ın filmlerinde

O zaman tek seferde 5-6 ok atma da olsun. :grin:

5li ok atamazsın çünkü elin parmaklarının arasına alıp okların arasındaki mesefayi parmağınla ayarlayarak karşıdan 3 kişi geliyo diyelim yan tutarak vurabilirsin onu ve en fazla 3 tane ok atılabilir.

atos63 said:
5li ok atamazsın çünkü elin parmaklarının arasına alıp okların arasındaki mesefayi parmağınla ayarlayarak karşıdan 3 kişi geliyo diyelim yan tutarak vurabilirsin onu ve en fazla 3 tane ok atılabilir.
bu oklar giderken    parmak aralarına  hasar vermezmi  3 l ararken  :grin:      onu gectim monut blade nin  konsepti  gercekcilik uzerine kurulu  hepsini  parmak arasına sıkıstırıp    tek tek  uğras    yayın ipini  3 unun arkasına  getir        hadi  cekerken nasıl yapacagız    2 parmak ile değilde  elimizin avuc içi ile mi  gereceğiz  yayı     

bişey dicem modeli öyle yaparsanız yay yan olmazmı yani ben bikere kılıcı ters yapmışım adam ters tutuyordu yayda herhalde onun gibi bişeydir

Back
Top Bottom