YARDIM..! Harita da ilerleyemiyorum..!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

andrew

Banned
Old Guard
Arkadaşlar.. oyuna giriyorum fakat harita da ilerleyemiyorum.. ctrl+lmb ışınlanabiliyorum ama normal olarak ilerlemiyor şehirlere giremiyorum yürüyemiyorum..

''oyunu sil baştan yükle'' demeyin çünkü;

diğer kayıtlı oyunlarda problem olmuyor son kayıtlı oyunda var sadece bu problem..
bi önceki kayıttan başla diyeceksiniz ama arada bayaa bi zaman ve değişiklik farkı var bunu da istemiyorum.

saçma sapan alakasız mesajlar atıp kirlilik yapmayın lütfen..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bir önceki bunla ilgili konuda CTRL+Lmb yi çok kullandığından ve birkaç kere gidilemeyecek yerlere gittiğin için bu sorun olduğunu söylüyorlardı.

Kül Tengri said:
Bir önceki bunla ilgili konuda CTRL+Lmb yi çok kullandığından ve birkaç kere gidilemeyecek yerlere gittiğin için bu sorun olduğunu söylüyorlardı.
evet gidilemeyecek bi dağa çıkıyorum orda ctrl+space ile zamanı hızlı ilerletip olanları izliyorum sürekli..

peki bi çözümü var mı

oynadığın modun içindeki item_kinds1.txt belgesiyle oynadınmı.. çünkü envanterindeki birşeyin ağırlığı yüzünden olabilir  :roll:

ben bi keresinde item_kinds belgesinden etin balığın felan miktarlarını değiştirmiştim oyuna girdiğimde ağırlıkları 50milyon olmuştu hiçbiyere gidemiodu hız sıfırdı oyüzden sordum neyse sen yinede envanterdeki eşyaların ağırlıklarına bi bak

andrew aynı sorun bir ara bende de vardı ama birkaç kez çıkıp tekrar oyuna girince düzeldi

''silip baştan yükle demeyin'' demişsin aslında düzelmesse save dosyasının yedeğinin alıp sadece modu silip yüklemeyi deneyebilirsin(tabi denemediysen) ???

ExorcisT said:
andrew aynı sorun bir ara bende de vardı ama birkaç kez çıkıp tekrar oyuna girince düzeldi

''silip baştan yükle demeyin'' demişsin aslında düzelmesse save dosyasının yedeğinin alıp sadece modu silip yüklemeyi deneyebilirsin(tabi denemediysen) ???
obaa cok sağol.. bikaç taktik denedim yaptım çözdüm işi ya :grin:
herkese teşekkürler ve kilit gurban :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom