Arkadaşlar ben svadyayı sildim ne şehirleri ne kaleleri kaldı ama hala lordları saldırıo gezinio bu oyun böle bitmez nası olcak bu iş bilen varsa söylesin lütfen ...
Dostu hileyi aç geriye kalan Svadya Krallığına ait orduları yoket. Daha sonra Sana mesaj geliyor '' Svadya Krallığı Elendi '' gibisinden. Sonrada o ülkenin Lord'ları diğer ülkelere geçiyor. Tahmin ettiğin kadar zor değil yani
Hileyle oyunun tadı çıkmıyo ama küçük bi hile bozmaz die tahmin ediorum.Ama savaştığım lordlar da benden kaçıo yakalayamıyorumki daha 5 tanesini yakaladım onlarda kalemde tutsak.
Lordların kaçması önemli değil, önemli olan ordularını yok etmen. Yakalamak içinde hile açık iken Ctrl+sol tık ile istediğin yere ışınlanarak yakalayabilirsin.
yanlış hatırlamıyorsam bazı eski versiyonlarda (belkı 1.11de de vardır) elenen bır krallıgın lordları, re-spawn noktalarından ufak tefek bırlıklerle yıne de cıkmaya devam edıyorlar. yanı onlardan tamamen kurtulmanın bır yolu yok galıba.
adam demıs kı; asker cıkartabıleceklerı hıcbır mulklerı olmadıgı halde hala etrafta dolasıyorlar. savasları kazandıgım halde lordları esır de alamadıgım ıcın tekrar tekrar ortaya cıkıyorlar. bu durumda "yenılen lordların yenıden dogma gıbı bır sansı yok" sozunun kesınlıgı tartısılır.
kaldı kı bu daha oncede cok kez konusuldu. krallık elendıgı halde hala lordlar var etrafta bu nasıl ıs dıye cok ısyan eden oldu.
yanlış hatırlamıyorsam bazı eski versiyonlarda (belkı 1.11de de vardır) elenen bır krallıgın lordları, re-spawn noktalarından ufak tefek bırlıklerle yıne de cıkmaya devam edıyorlar. yanı onlardan tamamen kurtulmanın bır yolu yok galıba.
dedıgım gıbı oncekı versıyonlarda ve yanlıs hatırlamıyorsam 1.11 de de vardı bu durum. sorunu yazan kısı oynadıgı oyunun versıyonunu soylemedıgıne gore eskı bır versıyon oynadıgını varsayıp acıklamada bu konudan da bahsetmek gerekır. hıcbır mulku kalmadıgını soyluyor. herhalde buraya yazacak noktaya gelene kadar ıyıce bakmıstır.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.