Yardım

Users who are viewing this thread

BozKurt61

Banned
Arkadaşlar oyunu kısa olarak anlatabilirmisiniz,hem ben hemde benim gibi yeni başlayanlar için...

örn;oyuna başşlarken ilk ne yaparsınız,denar kazanınca ilk ne alırsınız,denar nasıl kazanırsınız,ne kullanırsınız (ok vs )  ???

mesela ben başlar başlamaz köylerden gonullu topluyorum,sonra çapulcuları yeniyorum,sonrada koylerden erzak alıyorumdaha sonrada koylerın lordları gelip beni kesiyor :smile: bu döngü hep böyle devam ediyor..bi ipucu vs ????

İlk önce sayısı 10 civarında olan looterlarla savaş çıkan bütün itemleri al kullanmayacaklarını sat. İhtiyacın yoksa hepsini de satabilirsin sonra köylerden adam topla sonra krallıklardan birini seç ve o krallıktan görevler al yap. İlişkini yükselt.
1cefrog said:
paralı askerler topla
kervanları soy
Köylerden alacağın adamlar ucuza gelir hanlardan paralılar ise pahalı ilk başlarda hep köydekileri tercih et. Oyunun başlarında kervan soyman sana sadece bela getirir. Erzak içinde looterlardan gelen ve sattığın itemlerin parasını kullan başlangıçta köy yağmalaman da bela getirir. İtem olarak istediğini al.

Back
Top Bottom