Yardım

Users who are viewing this thread

JarJar

Recruit
Arkadaşlar ctrl x e basmaktan bıktım lütfen biri partime troop eklemeyi göstersin troop editöre baktım anladımda kendi partime nasıl eklicem onu anlamadım

modlamada var ama uğraşmak istemiyorsan daha pratik yönü var
troop editorde haydutlara bolca asker ve ve prisoner(esir)kutucuğunu aktif yap haydutları yen askerler senin olsun
bin bin 5bin 5bin

Netting Fugi'ciğim?O kadar adam kimsede yok zaten olsa bile bi anlamı olmuyo_Oyun pek kasar ama genede sen bilirsin.Ama genede illa adam isterim diyorsan tabiiki Fugi'ciğimi dinle derim.

nasıl olduğunuda söylermisiniz ?

troop editör var bende ama haydutlara nasıl esir vercez.

bak şimdi dikkatli dinle
Troop editörü aç.
sol köşeden party_templates yazan yere gel, orada 6. sırada looters var. Onu seç.
Members yazan yerde looterların altına gel ve orada istediğin troopu seç. Sonra yanına 2000-5000 gibi bir değer yaz.Yanındaki prison seçeneğini işaretle.Sonra update ve save yapıp oyunun aç ve yeni oyuna  gir.Görceksinki çapulcularda 2000-5000 arasında esir olacak ve sen 5 kişiyi öldürünce 5000 kişilik bir ordun olabilecek.Umarım açıklayıcı olmuştur.

ridvan95 said:
bak şimdi dikkatli dinle
Troop editörü aç.
sol köşeden party_templates yazan yere gel, orada 6. sırada looters var. Onu seç.
Members yazan yerde looterların altına gel ve orada istediğin troopu seç. Sonra yanına 2000-5000 gibi bir değer yaz.Yanındaki prison seçeneğini işaretle.Sonra update ve save yapıp oyunun aç ve yeni oyuna  gir.Görceksinki çapulcularda 2000-5000 arasında esir olacak ve sen 5 kişiyi öldürünce 5000 kişilik bir ordun olabilecek.Umarım açıklayıcı olmuştur.
nerede o troop editör :oops: :twisted:

Back
Top Bottom