yardım

Users who are viewing this thread

samet22

Regular
arkadaşlar mount blade 1.011 i oynarken ekran birden gidiyor ve reset atıp tekrar açınca aynı şeyi yinelemiyor bıktım artık oyuna girip reset atıp tekrar girmekten sebebi ne olabilir

pcnde virüs olabilir , ramin yanmış olabilir yada pcin dandik olabilir bişi deil :razz: :grin:

courage said:
Oyunu illegal yollar ile oynuyorsan bunun olması çok doğal.

Diğer oyunlarda da oluyo ekran kartı yeni ramim yüksek pcyi yeni formatladım bu arada illegal yoldan falan oynamıyorum

Ekran kartı Atı Readon HD 2600 Series AGP
Bellek 1536MB RAM
Direct x 9
Intel Pentium 4 cpu 3.00 ghz

Pc nin oyun oynarken reset atması nedeni herşey olabilir.Kendin çözemessin hemen bi bilgisayarcıya götür.Veya virüs taraması yap.

Searcy said:
Pc nin oyun oynarken reset atması nedeni herşey olabilir.Kendin çözemessin hemen bi bilgisayarcıya götür.Veya virüs taraması yap.

Ya bende şimdi virüs programı olarak ESET NOD 32 var bunla taratsam işe yararmı yoksa yeni bir program indiriyim mi

İlk başta fazla ısınma sorunu olabilir.Ekran kartının veya işlemcinin ısı derecelerini bir kontrol et.Zira reset atmasının başlıca sebeplerinden biridir.İkinci bir neden virüs'te olabilir tabi ama bu kadar etki edeceğini sanmıyorum.Antivirüs programına bir kere tarama yaptır ne olur ne olmaz.

Dipnot: Kaspersky ile taratmanı tavsiye ederim, nod32 pek etkili görmüyorum kullandım yani.

courage said:
İlk başta fazla ısınma sorunu olabilir.Ekran kartının veya işlemcinin ısı derecelerini bir kontrol et.Zira reset atmasının başlıca sebeplerinden biridir.İkinci bir neden virüs'te olabilir tabi ama bu kadar etki edeceğini sanmıyorum.Antivirüs programına bir kere tarama yaptır ne olur ne olmaz.

Dipnot: Kaspersky ile taratmanı tavsiye ederim, nod32 pek etkili görmüyorum kullandım yani.

Sağol en iyisi bi taratayım pc yi

Back
Top Bottom