Yardım ve Ders İstekleri

Users who are viewing this thread

dnc5.png
 
module_info.py'nin içinde o boşluk ve türkçe karakter olmamalı.
 
Oyuna kılıcı ekledim fakat ilk başladığımda kılıç elime gelmiyor module_games_menu'de ki düzenlemeyi de yaptım fakat yok troop editor ile başladığımda gelmesini nasıl yapabilirim ?

Envanterime tıkladığımda unable to find mesh yazıyor ?
 
Beyler ben bu merdivenleri nasıl ekliyeceğim peki ? Yardımcı olurmusunuz.Kırılmış kalenin önüne yatay şekilde merdiveni koyuyorum.Merdiveni daya diyorum öyle kalıyor ..Hata nerede acaba ?
Edit: Arkadaşlar artık merdiven ekliyorum ama içinden geçiyor.Yani merdiven yokmuş gibi oluyor. :grin: Bunun neresinde hata yaptım acaba :grin:
 
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR YA BEN YENİ BAŞLADIM İSKELET TAMAM AMA BOYAMA GELİNCE uAV MAPİN SONRA BOYUYORUM SONRA CONTİNUE DEDİM ZAMAN GELİY OAMA BOYALI OLMUYO ORDA VİDEODAKİ GİBİ YAPIYORUM YİNE OLMUYO NEDEN BİDE FOTOGRAF KOYDUMMU GÖRÜNMÜYO FOTOGRAF YARDIMCI OLURMUSUNUZZZZZ
 
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,193023.0.html
Burası yardımcı olabilir belki sana amaç.
 
Ben troop editör indirip swadian knight özelliklerini değiştirmek istedim. Mesela agility, ranged gibi özellikler verdim.  Şövalyelere ok, yay, atlı okçuluk güçlü germe gibi özellikler ekledim.

Swadian  şövalyesi ok ve yayı mevcut. Hatta Elemanın str 14 falan bile oldu. Lakin güçlü germe, atlı okçuluk  gibi özellikler hiç değişmedi. Neden ?

Aynı şekilde bunları geri almak istesem nasıl yapabilirim ?
 
geri almak için troop editorden değerleri eski haline getirmen gerek, ya da zamanında yedek aldıysan onları geri dönmek için kullanabilirsin.

ayrıca elindeki editor ile modül sürümünün uyumlu olup olmadığına dikkat et, farklı oyun sürümleri arasında ufak değişiklikler olabiliyor çünkü
 
Özellikle İtem ekleme derslerinin bazılarında bu kısımdan(DDS ve Brf ye çevirme) bahsediliyor.Bence İtem Ekleme derslerine bak.Daha kolay anlayabilmen için videolu derslere bakabilirsin.İstersen benim derslere de bakabilirsin, orada hangi programlarla ve nasıl çevrildiğine de değinmiştim.
 
Sniper15 said:
Oyundaki yazı tipi nasıl değiştiriliyor?
Oyunun yüklü olduğu klasöre gir, oradan Textures klasörüne gir, orada font.dds adlı bir dosya olacak. Onu, dds açabilen bir programla (DXTbmp gibi örneğin) aç, çıkart, üzerinde istediğin değişiklikleri yap, sonra dds'ye çevirip modül dosyana koy. Yalnız font dosyasının dds'nin hangi türü olduğuna dikkat et, yoksa oyunda görünmeyebilir. Şu an Dxtbmp bende yüklü olmadığından bilmiyorum hangi türde olduğu, ancak anımsadığım kadarıyla alpha önemliydi o kaplama dosyasında, tahminimce Dds 5 biçemindedir.
 
arkadaşlar warbanda item ekleme yöntemiyle bi tüfek ekledim ama sesi kundaklı yay sesi tüfeğin sesi elimde ama oyuna ekleyemedim yardımlarnızı bekliyorum
 
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,210028.0.html

arkadaşlar sorunum uzun, yardım babında şu topiği açıp yorumları okursanız çok makbule geçer  :mrgreen:
 
Back
Top Bottom