[yardım] sıgır ve esir alınan lord hakkında

Users who are viewing this thread

bravo2

Recruit
slm arkadaşlar. oyuna yeni başladım ve siteye yeni kayıt oldum. oyun hakkında biraz yardımınıza ihtiyacım var.2 sorum olacak.
1. köyümde yaşlı adam bende sığır istedi bende başka bir köye gidip sığır almaya çalıştım ama sığırları alınca köye nasıl götüreceğimi bir türlü anlayamadım. sığırlar köyün dışında öyle bekliyor. beni takip etmesini nasıl sağlayacam.
2. esir aldığımız lordları ne yapacam. onlardan nasıl yararlanabilrim.
bide arkadaşlar sık sorunlanlar bölümü varmı acaba. bu sayede kafamıza takılanları daha raahat cevap buluruz.

bravo2 said:
slm arkadaşlar. oyuna yeni başladım ve siteye yeni kayıt oldum. oyun hakkında biraz yardımınıza ihtiyacım var.2 sorum olacak.
1. köyümde yaşlı adam bende sığır istedi bende başka bir köye gidip sığır almaya çalıştım ama sığırları alınca köye nasıl götüreceğimi bir türlü anlayamadım. sığırlar köyün dışında öyle bekliyor. beni takip etmesini nasıl sağlayacam.
2. esir aldığımız lordları ne yapacam. onlardan nasıl yararlanabilrim.
bide arkadaşlar sık sorunlanlar bölümü varmı acaba. bu sayede kafamıza takılalanarı daha raahat cevap buluruz.
1-Sığırlrın yanına gidip sığırları uzaklaştır de ve sıgırları gerçek hayattaki gibi kovla.(Yani sağa giderse sen sola dogru git)
2-Lordları krallıklarına parayla satabilirsin.

cevabın için saol. peki camping haritasında nasıl daha hızlı hareket edebilirim. haydutları yakalamak için.

sadece atlı olunca iş görür yada çok savaş yap genelinde kaçmadan yen adamların morali yüksek olur hızlı giderler ama atlı kadar hızlı gidemezler :grin:

Özellikler yazıyo zaten teker teker bak eğer hangisinde grubunun hızlı gitmesini sağlar diye yezıyosa yap oyunda çeşitli ipuçları var zaten bulabilirsin :wink:

bravo2 said:
cevabın için saol. peki camping haritasında nasıl daha hızlı hareket edebilirim. haydutları yakalamak için.
Bir çok nedeni vardır benim bildiklerim şunlar:
1-Ordunun morali mükkemmel olmalı.
2-Yükün az yani hafif olmalıdır.
3-Ordun atlılardan oluşmalıdır.
4-Envanterinde en az 3 tane at bulunmalıdır.
Bunları yaparsan hızlı hareket edersin.
Not:Eğer ordun 100+ ise hızın en fazla 5.2 civarı olur.Buna yapacak bir şey yok.

Khergit42 said:
bravo2 said:
Not:Eğer ordun 100+ ise hızın en fazla 5.2 civarı olur.Buna yapacak bir şey yok.

Envanter'deki atlar hıza etki ediyor mu ?  :shock: :shock: :shock:

Porsuk said:
Khergit42 said:
bravo2 said:

Envanter'deki atlar hıza etki ediyor mu ?  :shock: :shock: :shock:
Evet.Ama özellikleri farkt etmez.Yani en hızlı koşan atla en yavaş koşan at aynı görevi yapar.

Sığırların arkasından kovala onlarda ilerlerler,aynı çobanlık gibi yani.Sana teklif gelir krallıklardan lordları satın almak için,en az 8 bin dinar verirler.Ayrıca oyun hakkında bilgi edinmek istiyorsan rehbere bakabilirsin,ve merak ettiğin konuyu forumda aratabilirsin.

Atların hızlandırdııın bilmiiyodum artık envantere hep sakat çökmüş yük beygiri doldururum ne kadardır ki :razz: :lol:

Teslim olan lordu serbest bırak,esir alma...
Onur kazanırsın...
Buda ilerleyen bölümlerde yarar sağlar.

Back
Top Bottom