思南 Recruit Apr 22, 2009 #1 Arkadaşlar bu lady isolla denen bayanı nerde bulabilirim yardım edin lütfen tüyo verin
Oguzhan Grandmaster Knight Old Guard Apr 22, 2009 #2 30 dinara hanlardan birindeki bir yolcudan öğrenebilirsin
Oguzhan Grandmaster Knight Old Guard Apr 22, 2009 #4 ne demek görevimiz (nasıl bir ismin var lan senin 思南 :S Çin'de falan mısın?)
思南 Recruit Apr 22, 2009 #7 Oguzhan said: vay iyi bakalım hoş geldin Sinan Click to expand... Hoşbulduk yoldaş sağol
Bear Thomas Knight at Arms Apr 22, 2009 #8 çin klavyesi var herhalde bende bulsam long ju pravete server oynıycam
Xendor Knight at Arms Apr 24, 2009 #12 O değil de sen Xiongnu modunda çin konusunda bize bi yardımcı olsana, tam adamısın
Sir Peter Master Knight Apr 24, 2009 #14 Vay be daha önce Almanya'da yaşayan Türklerle tanıştım ama çinde yaşayanla tanışmamıştım hoşgeldin Sinan sorunun cevabını bulduysan konuyu kilitle
Vay be daha önce Almanya'da yaşayan Türklerle tanıştım ama çinde yaşayanla tanışmamıştım hoşgeldin Sinan sorunun cevabını bulduysan konuyu kilitle
思南 Recruit Apr 24, 2009 #15 Evet arkadaşlar sorunun cevabını buldum şimdi Lady isolla ile takılıyorum konu kilit