yardım edin

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

humanseyit

Banned
arkadaslar ben 1.0.1.1 yukledim . oyunun iconuna bastıgımda aşagıdaki hata geliyor  =

File corrupted! This program has been manipulated and maybe it's infected by a virus or cracked. This file won't work anymore  diyor.. 

bunun için ne yapmalıyım allah rızası için yardım ilk defa yükledim 1.0.1.1 oda çalısmıyor

İndirdiğin setup dosyası bozuk bence http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,45211.0.html buradan bir dene  :wink:

crackin bozuk çıkmış galiba.
Allah yardım etsin gardaş
geliyoor geliyor ati ati geliyor

Siz nerenizden uyduruyorsunuz bunları aynısı ben 0.960 beta indirdiğimde olmuştu  :lol:
Hem daha yeni üye eğer c....k kullansaydı söylerdi (sazan gibi :grin:)

ya başımı yakacanız yav. ben moderatöre haber verdim ama :sad:

Aferin Ativan'ıda boşu boşuna meşgul ediceksiniz.Ne banlatma aşkı var bu forumda :grin:.O mesajda cracked=bozulmuş anlamına geliyor.

sir peter. hata raporunda öyle diyor biz napalım.

Antifiriz said:
ya başımı yakacanız yav. ben moderatöre haber verdim ama :sad:
kefal üyenin dramı.. weyyy

Arkadaşlar bilip bilmeden ortalıgı velveleye vermeyin. Oyunu tekrardan kur sanırım antivirüs yazılımın bir şekilde .exeyi engelliyor. Anti virüs yazılımını kapat sonra dene. Aynısı bana olmuştu bende "panda" kullanıyordum

Metehannica said:
Sir Peter said:
Aferin Ativan'ıda boşu boşuna meşgul ediceksiniz.Ne banlatma aşkı var bu forumda :grin:.O mesajda cracked=bozulmuş anlamına geliyor.
Bi düşün bakalım neden bozulmuş olabilir simge.Bence crack.
Simge bozulmamış ki.Hem crack olduğunu nerden biliyorsun  :???: Bence dosya bozulmuş

crack kullanmasa crack oldugnu bılemezsn yanı eger o kullanıyosa sende kullanıyosun demektır ozaman senıde banlasınlar andrew oyle sacma seymı olur eger emınsen sende kullanıyosan gıcıklık ıcınse zaten sana dıyecek bısey yok

arkadaşlar crack felan diyorsunuzda gugılda bu hatayı aratınca sxe. exe felan diyor bence crackle alakası yok. Çünkü mmorg oyunlarda bile bu hata çıkıyor. O oyunlarda mı crackli yani

Zuby said:
crack kullanmasa crack oldugnu bılemezsn yanı eger o kullanıyosa sende kullanıyosun demektır ozaman senıde banlasınlar andrew oyle sacma seymı olur eger emınsen sende kullanıyosan gıcıklık ıcınse zaten sana dıyecek bısey yok
bu ne celallenmektir böyle. sakin ol biraz. iyi okuduysan hata raporunda yazana göre öyle bişey söyledim. ama ordaki crack kelimesinin bozulma anlamına geldiğini anlayamadım sir peter bunu söyleyince farkettim ve yanlışımı anlayıp sustum. sen daha ne diye muhalefet'e giriyorsun ki? ve mesajında yazanlar da yeterince saçma.
daha fazla uzatmanın bi manası yok kapatalım o.k. tartışmak için açılmadı bu konu söyleyeceğin bişey varsa özele mesaj atarsın.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom