Yardım edin lütfen Ülke sahibi olmak

Users who are viewing this thread

LeJYoNeR

Recruit
Arkadaşlar ben bir oyunumda leydi isolaya(svadya) katıldım ve sancak seçebildim,ama ben svadyayı sevmiyordum.Yeni bir tane açtım yalen şehrine saldırdım ve yalen şehri benim oldu ben de sancak seçmek için beklemdim çıkmadı.Kısacası ben kendi ülkemi kurmak istiyorum bilerek rodoklara saldırdım çünkü Rodok asileri diye bir ülkemin olmasını istiyorum.Lütfen yardım edin.

Arkadaşın da dediği gibi sancak için 100 nam ve 3 onur gerekir. Eğer hiç bir krallığa üye olmadan kaleleri alırsan kaleler sana kalır. Bütün ayarlamaları yapabilirsin ama isim koyamıyorsun diye biliyorum.

bende kimseye katılmadan savaşıyorum nordlardan kale ve şehirler aldım ama kingdom of nords rebels :cry: olarak görülüyorum can sıkıcı bi olay. nordları tamamen yıkarsam krallık olarak görülmezler ve ben de onların isyencısı olarak görülmem o zaman isim seçebilirim diye umut ediyorum bunun için savaşıyorum inşallah olur

Rodok asilleri kurmak istiyorum demişsin.Tahtı kaybeden bi rodok vardı adı aklıma gelmiyor şehirlerde onu bulursan isyan başlatırsın.Rodoklara istediğin gibi saldırırsın.Eline geçirdiklerinizde 'Rodok Asilleri' olur.Yani bir nevi tahttan indirme yapman lazım.Nerde bulacam bu isyancıyı diyorsan hanlarda 'gezginci'ler var onlara gidip istediğin krallığınkini bulabilirsin

arkadaslar sonunda isyanı başarıya ulaştırdım  :cool: sonuc olarak su oluo asiler olarak biz meşrulaşıorz yani isyan ettiğimiz devlet diyelim fransa, fransanın bütün kalelerini vesairesini alınca isyan basarıyya ulaşıo bizde fransa nın asileri değil normal fransa nın lordları oluorz. bide mareşel olmaya devam ediorz aynı zaman isyanda kazandığımız mülkleri de lordlara veya kendimize biz dağıtıorz  :wink:

Back
Top Bottom