Yardım edermisiniz insanlık ölmemişse

Users who are viewing this thread

kitapa

Banned
Arkadaşlar ben oyun başlarken istediğim bi kalenin beniim olmasını istiyorum

MESELA OYUNU BAŞLATTIM SLEKZH KALESİ ORANIN BENİM OLMASINI İSTİYORUM NAAPMALIYIM

Yağni HİÇ KUŞATMA YAPMADAN OYUNA GİRDİĞİMDE ORASI BENİM OLARAK BAŞLAMASINI İSTİYORUM

Flood Yapma...

Gerekenler M&B Troop editörü indirmek (ordan bulursun)

Veya M&B\Modules\Native(Oynayacağın mod)

Troops.txt tiyi bulmak orda ztn şöyle yazar Ismırıla Castle Vaegir .... Bilmemne ordan değiştirirsin.

Module_system'den şehir numaralarını öğren yaz bir kenara.Troop editörü aç

mesela

Town_10_Senechal(trp_town_10_senechal) yazar.module_systemdeki kodlardan bakarak istediğini seç.Sağ üstte factions bölümü var.Orada Neutral yazar istediğin gibi değiştir.Player_faction yaparsan senin olur.

GlikoZ said:
Module_system'den şehir kodlarını öğren yaz bir kenara.Troop editörü aç

mesela

Town_10_Senechal(trp_town_10_senechal) yazar.module_systemdeki kodlardan bakarak istediğini seç.Sağ üstte factions bölümü var.Orada Neutral yazar istediğin gibi değiştir.Olması lazm

Hiç denemedim ama Neutral yerine ne yazcakki oyunun başında istediği birime sahip olcak?Neutral yazarsa orası hiç kimsenin olmaz.

Searcy said:
GlikoZ said:
Module_system'den şehir kodlarını öğren yaz bir kenara.Troop editörü aç

mesela

Town_10_Senechal(trp_town_10_senechal) yazar.module_systemdeki kodlardan bakarak istediğini seç.Sağ üstte factions bölümü var.Orada Neutral yazar istediğin gibi değiştir.Olması lazm

Hiç denemedim ama Neutral yerine ne yazcakki oyunun başında istediği birime sahip olcak?Neutral yazarsa orası hiç kimsenin olmaz.

Şehir eklemede bende takılmıştım.Derslerde factionsta veagir khergit khanate gibi yazıyordu.ama 1.010 module_system'de neutral yazıyordu.neutral Default hali gibi birşey olabilir.

Kodlarla

Örneğin

("town_7","Uxkhal",  icon_town|pf_town, no_menu, pt_none, fac_neutral,0,ai_bhvr_hold,0,(13.8, -41.2),[], 240),

bu kodu ele alıyorum

fac_neutral bölümünü  fac_player_faction olarak değiştirirsen oyuna başladığında orası senin olacaktır.

("town_7","Uxkhal",  icon_town|pf_town, no_menu, pt_none, fac_player_faction,0,ai_bhvr_hold,0,(13.8, -41.2),[], 240),

gibi...

Back
Top Bottom