Yardım edebilirmisiniz . Please!!!

Users who are viewing this thread

omeraydogan

Recruit
:arrow: :arrow:

Şimdi arkadaşlar Kalenin refah düzeyini nasıl arttırabilirim :?:Posta gazinosu ve Esir kulesi var herhalde bunları geliştirerek olmaz.Nasıl olcak birnci sorun bu.

68604072.png

79781268.png

_______________________________________________________________________________________________________
İşte aşağıdaki köyümün refahı

003o.png

aşağıdakilerden birini yükselterek mi refahı artar  :?: ikinci sorum da buydu

004.png

_______________________________________________________________________________________________________

Kergit krallığıyla ilişkim -40 .Kergit krallığıyla nasıl barış yaparım .Herhangi bi Lordun yanına gidiyorum aşağıdaki şeyri söylüyo ben napıyım :?:

97206912.png

92632776.png

İlginize şimdiden teşekkürler.Refahı aramıştım ama bir türlü sitede bulamadığım için böyle bir konu açtım.Varsa mazur görün daha yeniyim .İyi Akşamlar.

1-)Çok fzla gereksiz ss çekmişsin.Ayrıca please ne ya türkçe forumda türkçe konuşulur.Bu söylediklerimi dikkate alıcağını umuyorum.
2-)Köyüne değirmen inşa ederek refah düzeyini artırabilirsin.Tabiki bunu zengin yapmak çok zor bide köyünü kimse yağmalamaya kalkışmaması lazım.Eğer yağmalarsa refah düzeyi çok düşüyor.Kalede aynen öyle fazla saldırı almassa artar refah düzeyi.
3-)Sen bir isyancı olduğun için senle asla barış yapmazlar.

Saol kardeş

Dil konusuna gelince ben dikkat çekmek için Please kelimesini kullandım.Sadece yardım deseydim bu kadar mesajı anında alacağıma inanmıyordum.İyi Akşamlar.

omeraydogan said:
Saol kardeş

Dil konusuna gelince ben dikkat çekmek için Please kelimesini kullandım.Sadece yardım deseydim bu kadar mesajı anında alacağıma inanmıyordum.İyi Akşamlar.
evet daha az mesaj alırdın ama please ne ya diye mesajlşar olmazdı bunlar :evil:
başlığı okumasaydım yardım etmeye çalışırdım ama tüm yardım hevesim kaçtı 'sorry' :evil:

soru 1...kalenin refahı olmaz...
soru 2...köyün ihtiyarı ile konuş ondan görev al onun görevlerini yap senden bazen un sığır gibi malzemeler istiyor. kervanlarının yağmalanmamasına dikkat et..
soru 3...köye okul yaptırırsan her ay refah +1 artar.
soru 4...lordlara veya krala gidip sizinle barış yapmak istiyorum felan diyorsun.. sanırım kabul etmiyorlar genelde.. bazen kendileri barış teklif ediyorlar o da senin şansına kallmış..

omeraydogan said:
:arrow: :arrow:

Şimdi arkadaşlar Kalenin refah düzeyini nasıl arttırabilirim :?: Posta gazinosu ve Esir kulesi var herhalde bunları geliştirerek olmaz.Nasıl olcak birnci sorun bu.

68604072.png

79781268.png

puhahahhahah posta gazinosu ne lan :D

andrew said:
soru 2...köyün ihtiyarı ile konuş ondan görev al onun görevlerini yap senden bazen un sığır gibi malzemeler istiyor. kervanlarının yağmalanmamasına dikkat et..
soru 4...lordlara veya krala gidip sizinle barış yapmak istiyorum felan diyorsun.. sanırım kabul etmiyorlar genelde.. bazen kendileri barış teklif ediyorlar o da senin şansına kallmış..

Tmam Kardeş çok saol

andrew said:

1.kalenin refah düzeyi Mekanlar bölümünden seçildiğinde görülebiliyor ( yanlış hatırlamıyorsam )
2.köye kervan gitmez, kervanla köyün bir alakası yok.
3.köye okul yaptırırsan her ay +1 sana bağlılıkları artar. ( refay düzeyini artırmak istiyorsan değirmen yapıcaksın )
4.Krallıklarla barışmak için en basidinden başka bi krallığa vasal ol ( kergitlerle savaşmayan bi taraf seç )

Back
Top Bottom