In Progress Yana ile Evlilik Bugı

Users who are viewing this thread

aynı sorun bende de olmuştu o gün bıraktım bi kaç gün mesuinin arkasında dolandım konuştuğumda sorun çözüldü
 
Merhabalar, sorunu geliştiricilere ilettim. Sorun sadece Yana ile mi yaşanıyor yoksa diğer NPC'ler ile de aynı sorun var mı?
 
Diğer kullanıcılar başka başlıklarda buna benzer sorunlar iletmiş. Problem bilenen sorunlara eklendi eminim en kısa sürede çözülecektir.
 
Şuan 1.30 güncellemesini yaptım hata devam ediyor. Crash dosyalarını zipledim ve save dosyasını 1.3 versiyonuna güncelledim.

Crash Dosyaları:

Save dosyası:

Hiç bir mod yüklü değil. Karakteri doğrudan mesui nin yanına bıraktım. Hiç birşey yapmadan doğrudan ona gidip "Evliliğimin son şartını tartışmak istiyorum" deddikten sonra çıkan ekranda otomatik pazarlık tuşuna basıp hediye butonuna bastığımızda crash veriyor. Hata bilgisayar ile alakalı değil. Aynı şeyi GeForce Now üzerinde denedim orada da crash verdi.

@Murat Türe @uçanbiblo
 
Verdiğiniz bilgileri geliştiricilere ilettim, teşekkürler. Sorunun çözüm sürecini hızlandıracağına eminim.
 
Merhabalar, sorun çözülmediği sürece başlığı "solved" a çevirmenin bir mantığı yok. Sorunu yetkili arkadaşlara ilettiğimiz söylemiştim zaten ve en kısa sürede çözülmesini umarak üzerinde çalışıyoruz. Yayınladığımız her güncellemede bir çok sorunu düzeltmiş oluyoruz ancak bütün problemleri aynı gün içinde yada tek bir güncellemeyle çözmemiz mümkün değil. İyi günler.
 
Back
Top Bottom