Yabancı Siteden Kargo Alışveriş Soru..

Users who are viewing this thread

Öncelikle selam..

(Araştırdım da pek birşey bulamadım çok saçma cevap verenler olmuş kafam koptu yani o derece) Arkadaşlar şimdi ben yabancı bir siteden alışveriş yapacağım.. Ürünü kargo ile alacağım.. Bu adres bölümüne evin adresini nasıl yazmam gerek yani "ğ" falan var ve caddeyi street falan diye mi yazmak lazım yoksa Türkçe yazıp onlar Türkiyeden başka bir kargo şirketine mi veriyorlar anlamadım (Türkiye'ye de satış yapıyorlar.. Daha önce hepsiburadadan almıştım taa NYden geldi ama sorun yoktu bu yabacı site olunca kafam karıştı).. Bir de posta kodu var oraya ne yazmam lazım ülkenin var ilin, ilçenin ne yazmam lazım veya nasıl yazıcam bir yardım ederseniz sevinirim..

Şimdiden teşekkür ederim..

Canım azıcık bilgi geçebilir misin :grin: Hangi siteden aldın, ağırlığı/türü nedir, kargo ücretsiz değilse ne kadar tuttu vs.. Benim gibi cahil arkadaşlara lazım olacaktır. :grin:

Lord_Arthur said:
Canım azıcık bilgi geçebilir misin :grin: Hangi siteden aldın, ağırlığı/türü nedir, kargo ücretsiz değilse ne kadar tuttu vs.. Benim gibi cahil arkadaşlara lazım olacaktır. :grin:
www.shopbenchmark.com/lindseystirling
sanırım kargo ücretsiz değilmiş fazla para gitti veya dolar fırladı.. :smile:

Yeni konu yerine buna yazyım dedim.. Yeni bir soru..

Şimdi ürün Türkiye'de ve bana 1-2 güne gelir ben 18 den gün alıcam 5 temmuzda kargoyu alabilir miyim? Kimlik göstericem acaba yaş problemi olur mu? Company kısmına annemin adını yazdım ama o evde yokken ben alabilir miyim? Bilen birisi var mı?

Annenin adı bir firma adı mı? Niye Company bölümüne yazdın?

Yaş sorun olmaz, getirince seni isterler, yoksan aileden birine verebilirler belki ama vermezlerse bile bir mesaj bırakıp en yakın kargo şubesinden kimlik kartı ile alabilirsin.

Goker said:
Annenin adı bir firma adı mı? Niye Company bölümüne yazdın?

Yaş sorun olmaz, getirince seni isterler, yoksan aileden birine verebilirler belki ama vermezlerse bile bir mesaj bırakıp en yakın kargo şubesinden kimlik kartı ile alabilirsin.
Company firma adı diye değilki.. Ben yokken alacak kişi olarak.. Benim arkadaşım öyle almıştı.. Company kısmına isim yazmıştı.. Yinede sağol sorun olmaz.. Firma ise o kısım sorun çıkmaz..

Benim çoğu girdiğim adres bölümünde Company bir işyeri vb. kuruluşlarda olacağını belirtmek için girdiğin isim. Gerçi benim aldıklarım sadece kişiye teslim ediliyor, o yüzden o anlamda kullanıyor olabilirler.

Back
Top Bottom