YA Bu BUGDAN Bıktım!!!

Users who are viewing this thread

LordOfBlood

Recruit
Ya Oyunu aldım. Lvl27yim. Ne zaman savaşa girsem her iki savaşta bir 4e batığımda oyun hata verip kapanıyor. Vaegir War Party'nin 4/5ini kestim tam zarzor. oyun hata verdi. 3 defa daha dendim, ikisnde hataverdi. savaşı kazandım. başka bir savaşra atlılar atta iken 4'e Bastım Yalışlıkla(Mount Emri) Oyun yine attı. Oyundan aldığım zevk kayboldu yahu. Bir yardım edin Lütfen!

bu versiyonda 'mount horses' komutunda bug var zaten. o yüzden kullanma önümüzdeki patch a kadar.

Evet mount/dismount konusu bilinen bir problem. Her zaman olmasa da çoğu zaman şu metodu kullanabilirsin:
Oyun hata verdiğinde 3 seçenekli bir hata veriyorsa.. Üç seçenek retry ..ee debug sanırım ve asıl önemlisi ignore.
Ignore'a bas ama hemen ardından hata tekrar gelecek. Bu arada hemen 5'e basman lazım yani dismount. Eğer zamanında basamadıysan tekrar dene. Eğer hata mesajını ekranda göremiyorsan alt+i kombinasyonu Ignore seçeneğini seçecektir. Arada 5'e basarsan sorun çözülecektir.

Ama dediğim gibi bu genel geçer bir çözüm değil sadece başını az çok kurtarmana yardımcı olacak küçük bir numara.

onun yerine okçu üniteleri kullan ben öyle yapıyorum sadece dur ve saldır konutunu kullanıyosun üstelik onlar gelene kadar bikaçını crossbowla alıyo saten.okçuları kullanıcaksan swadians adamlarını kullan.peasantsarı doldur kendine sonra direk dal millete.özellikle banditler veya river piratelerine saldırt adamlarını level kazansınlar.o arada sende crossbowla çakarsın hepsini :wink:

Back
Top Bottom