beko545454
Recruit
nentt said:Mesala bi keresinde bir kale alıcaktım 304 ordum vardı ve de moskovayı alıcaktım sansıma bir soylu yoktu ve sadece sehır 237 kısı tarafından savunuluyordu kale kumandanıyla gorusup kapıyı acması ıcın 20000 verdim girince ilk önce patlayıcıyı atıp 6 adamlarını oldurdum sonra onları adamlarıma bırakıp ben diğer birliklere kostum tabi adamlarımdan da kayıplar vermıstım cunku ilk birlikleri nişancılardı ben ilerlemeye dewam ettim ikinci patlayıcımıda diğer birliğin ortasına attım onlarda moskova atlısıydı buyuk bir kısmı oldu sonra tavlanmıs cıft elli kılıcımla orayı dagıttım zırhım ıydı sadece 20 kısılık ordudan 10 zararla cıkmıstım 3 birlikleri mızrakcıydı cok zarar vermeselerde gıcıktım cunku onlara ne zaman vurmak ıstesem uzaktan beni engelliyorlardı onlarada son buyuk humbarayı attım ve orayıda dagıttım orduumun halıne baktıgımda %20 sı kalmıstı ve onlarında hala 97 askerleri vardı hepsıne benı takıp etmesını istedim son birlik kalenın onunde bos meydandaydıdaldık sonra cok kıran kıran savaslar verdık taktık hatam yuzunden nısancılarımın cogu oldu mızrakcılarla savasıyordum az bı canım kalmıstı bırde mızrakcı adamım o oyalıyor ben arkasından vuruyordum en sonunda oda oldu bende son canımla daldım 6 kısı kalmıslardı 2 nısancı 4 mızrakcı mızrakcıları kazasız belasız atlattım nısancıların ustune gırderken cok korkmustum bı oyan gıdıp bı buyana gelıordum bırını oldurdum dıgerı uzaktaydı onuda gıttım oldurdum ve dırenlerınıde yıkıp kaleyı aldım en ıyı savaslarımdandır.
yenilcen zannettim ta ki son cümlelere kadar bende yok o şans hala warband'ın klasikliğine takıldım tüfekler çarlar falan kafa hala karışık