Arkadaşlar oyunda savaş sırasında canımız azaldığı zaman kale savaşlarında kalede bir bölgede yiyecek deposu tarzında bir yer olsa çok güzel olur diye düşünüyorum.Kalede özellikle ok yediğiniz zaman azalan canları doldurmak için güzel bir öneri olabilir: )))
Önerin kabul edilirse hiç gerçekçi olmaz açıkçası zaten oyundaki savaşlar en fazla 4 saat sürüyor. İnsan bu kadar ateşli ve hızlı bir savaşın ortasında gidip de yemek yemesi çok mantıksız geldi. Ama MP için, yok o da olmaz
aslında bu öneriyi ilk başta kaledeyken ok yediğim zaman düşündüm.Ne biliyim böyle yiyeceklerin olduğu yerle bayraklar zıt yönlerde olsun mesela tercih yaparken ya bayrağa gideceksin yada biraz zamanın varsa yemek yiyip öle gideceksin aslında biraz mantıklı geliyor bana
Yani bence SP de saçma olur ama yapılırsa multide olabilir. Ama zaten yemek yeme süresinin uzun olması gerek denge olması için ve MP deki kuşatma süreleri kısa oluyor o yüzden yetişmez Süreler uzatılırsa olabilir ama düşünsene sen adama aşağıdan o kadar ok at gitsin bi üzüm yesin tam canla gelsin sinir olmazmısın
gerçekte diyelimki seni gittin elini kestin sen gidip ekmek yiyince geçiyormu oyunun gerçekçiliğini bozar kesinlikle olmaz
ammaa sıhıye derken mesela diğelimki asker bizi kolumuzdan vurdu ama o kolumuzu kullanabiliyoruz ama canımızı azaltıyor (buda bir öneri)
ama sıhıye ye gitsek bizi iyileştirse ama kolumuzu sarsa o kolumuzu kullanamasak tek kolla salırsak bence gerçekçiliğni korur ve oyuna atraksiyon katar harika olur
Tamam bende onu diyorum bu hekimlerden sadece 2 tane olsun ama bu hekimlerede vurulabilsin özel bir yerden mesela şehirden alınsın bunlarda köylü olarak başlasın rütbesi yavaş yavaş artsın silah olarak da ona saldırdıklarında bir hançer veya sopa olsun
sıhhiye
fikri güzel aslında ama sıhhiye çağırdığımız gibi full canla geri dönmemek gerek. misal canınınz %40 sıhhiyeyi çağırıyosunuz geliyo bandaj mandaj bişeyler yaptıktan sonra canımız %20 artıyo ama o anki canımızın %20si toplam canın değil güzel olabilir
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.