Yüksekten düþünce ölünmüyor

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

bEh_N

Recruit
Ben atla yüksekten atladým.. yere düþtü ama ölmedi.. bir tepeye çýkýp atla bu sefer Zýplayarak atladým bu sefer at düþüp öldü :) nedeni ne olabilir.. zýplayýnca ölüyor zýplamayýnca ölmüyor.. sadece bana enterasan geldiði için yazdým buraya..

Benim atým da öle öldü. dik yerlerden hýzlý ve dümdüz aþaa inince at düþüyo ve ölüyo :? Gerçekçi olmuþ. Böle dik yerlerden yan yan inersen kurtuluosun

yok öle deil ya.. zýplayýnca aþaýya doðru öldüm.. zýplamadan kendimi düz býraktým aþaýya.. dümdüz düþtü pat diye durdu :)

ben yüksekten düþtüm atým öldü. charger idi. ama savaþý kazanýnca charger atým lame charger oldu speed charge falan düþtü. çok ilginç bacaðý falan kýrýldý herhalde :)

Çok eski konulara mesaj atman gereksiz ExorcisT.Neyse ki yeni bir üye olduğun için pek sorun olmaz ama bir daha yapmazsan seviniriz.

ExorcisT said:
BuRock said:
ben yüksekten düþtüm atým öldü. charger idi. ama savaþý kazanýnca charger atým lame charger oldu speed charge falan düþtü. çok ilginç bacaðý falan kýrýldý herhalde :)

bazen oluyor öyle atlar sakatlanabiliyor
velıte benden once davranmıs gercı ama konuya yazılan son ıletının tarıhıne bakıyorum ve dehsetle tıtrıyorum. burock bunu yazdıgında ben hala unıversıtede yaz okuluna gıden bırıydım. kım bılır sen neler yapıyordun exorcıst?
lutfen mumkun oldugunca guncel konulara, konuya katkı saglayan, anlasılabılen yazılar yazmaya ozen goster.

Büyük bir ihtimalle tarihin yazdığı yere bakmamıştır neyse umarız bir daha olmaz.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom